Gaziantep'te Berber Dükkanina Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Gaziantep’te bir berber dükkanina giren silahli saldirgan içerideki müsterilerin üzerine kursun yagdirarak dehset saçti. Saldirida 1 kisi hayatini kaybederken 1 kisi ise agir yaralandi.

Gaziantep'te Berber Dükkanina Silahli Saldiri Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Olay, merkez Sahinbey ilçesine bagli Firat Mahallesi’nde Sehit Mehmet Gezelge Caddesi üzerinde bulunan bir berberde aksam saatlerinde meydana geldi. Iddiaya göre, fabrika isçisi Mehmet Demir (25), arkadasi Muhammet Can (25) ile birlikte berber dükkanina geldi. Mehmet Demir tiras olmak için berber koltuguna otururken arkadasi Muhammet Can ise onu beklemeye basladi.

Dükkanin önüne motosikletle gelen silahli saldirgan dükkana girerek iki arkadasin üzerine kursun yagdirdi. Saldirida vücutlarina çok sayida kursun isabet eden Demir ile Can agir yaralandi.

Hastanede can verdi

Saldirgan motosikletle olay yerinden uzaklasirken ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilari ilk müdahalenin ardindan ambulansla Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesine kaldirdi. Hastanede tedavi altina alinan Demir, doktorlarin ilk müdahalelerine ragmen kurtarilamazken agir yaralanan Can yogun bakim servisine alindi. Demir’in cenazesi otopsi islemleri için Gaziantep Adli Tip Kurumuna kaldirilirken Can, yogun bakimda yasam mücadelesi veriyor.

Olayla ilgili sorusturma baslatan polis ekipleri saldirgani yakalamak için çalisma baslatti.
Kaynak: İHA