Çalinan Mazgallar Yüzünden Binlerce Kisi Magdur

Bursa’da alt geçitteki mazgallar hirsizlar tarafindan çalininca tek seride düsen yol nedeniyle kilometrelerce trafik olustu. Trafik yüzünden magdur olan binlerce vatandas bir mazgal yüzünden yasanan kesmekesin bitmesi için yetkililerden yardim bekliyor.

Çalinan Mazgallar Yüzünden Binlerce Kisi Magdur


Gemlik’in serbest bölge, limanlar ve fabrikalar yolunda bulunan alt geçitte yer alan 2 metrelik mazgal çalininca bölge trafigi adeta felç oldu. Alt geçitte yer alan seritlerden birinin üzerinde bulunan mazgal yaklasik bir hafta önce çalininca, serit mecburen araçlarin zarar görmemesi için trafige kapatildi. Köprü altinda yolun tek seride düsmesi nedeniyle özellikle servis saatlerinde, araçlarin yigilmasi sonucu trafikte büyük aksaklik yasandi. Her gün binlerce agir tonajli nakliye araci ve servis aracinin kullandigi güzergahta trafikte kesmekes yasaniyor.

Magdur olduklarini ve durumun Gemlik’e hiç yakismadigini belirten vatandaslar, “Bir mazgal yüzünden böyle bir durumun yasanmasi Gemlik’e hiç yakismadi. Limanlarimizla, serbest bölgemizle, fabrikalarimizla övünüyoruz. Ama bir mazgal yüzünden böyle bir magduriyet yasiyoruz. Trajikomik bir durum. Yetkililerin bir an evvel önlem almasini istiyoruz” seklinde konustu.

Kaynak: İHA