Beylikdüzü'nde Ikinci El Esya Satan Is Yeri Alev Alev Yandi

Beylikdüzü Gürpinar Mahallesinde bulunan ikinci el esya dükkani (spotçu) alev alev yandi. 6 katli binanin giris ve birinci katinda bulunan dükkanda çikan yangin üst dairelerde siçradi. Ölü ve yaralin olmadigi yanginda, dükkan ve binada büyük hasar meydana geldi.

Beylikdüzü'nde Ikinci El Esya Satan Is Yeri Alev Alev Yandi
Yangin, saat 04.15 siralarinda Beylikdüzü Gürpinar Mahallesi Bozkir Sokak üzerinde bulunan 6 katli binanin giris katindaki spotçu dükkaninda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle ikinci el esya satan is yerinde yangin çikti. Alevlerin büyümesi üzerine yangin önce üst kata ardindan da binada bulunan dairelere ulasti. Çevredekilerin ihbari üzerine olay yerine itfaiye, polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Yangini erken fark eden bina sakinleri alev alev yanan binadan kendi imkanlariyla çikti. Yanginin büyümesiyle Istanbul’un birçok ilçesinden itfaiye ekibi sevk edildi. Yanginda ölü ve yarali olmazken sokakta bulunan servis araci ve hafif ticari iki araç hasar gördü. Yangin sonrasi çok sayida beyaz esya adeta küle döndü. Is yerinde ve binada büyük hasar olustu. Yangin 1 saatlik çalismanin ardindan söndürülürken itfaiye ekipleri binada uzun süre sogutma çalismasi yapti.

“Telefon geldi biz de kosarak geldik”

Yanan is yerinin Bayram Orhan’a ait oldugunu söyleyen Mahir Mendaloglu, “Telefon geldi. Biz de kosarak geldik buraya. Baktik dükkan yaniyor. Içerde kimse yoktu, çok sükür. Binadakilerde tahliye edilmis. Sag olsun itfaiye ekipleri de gelmis” diye konustu.

Polis ekipleri yanginim çikis nedenine iliskin çalismalari sürüyor.
Kaynak: İHA