Baskan Çalkin, Vatandaslarin Sorunlarini Dinledi

AK Parti Kars Il Baskani Adem Çalkin, vatandaslarin sorunlarini dinledi. Çalkin, vatandaslarin sorunlarini tek tek not ederek ilgili kurumlara iletti.

Baskan Çalkin, Vatandaslarin Sorunlarini Dinledi
AK Parti Kars Il Baskani Adem Çalkin, gerek mahalle, gerek ilçe ve köy, gerekse il baskanliginda sik sik vatandaslarla bir araya geliyor.

Baskan Çalkin, AK Parti Il Baskanligi’nda bulunan makam odasinin kapisini ise sürekli açik tutarak vatandaslarin kendisine direk ulasmasini sagliyor.

Makaminda vatandaslarla bir araya gelen Çalkin, önce vatandaslar çay ikram ediyor, ardindan vatandaslarin sorun, sikayet ve taleplerini dinliyor. Vatandaslarin sorun ve sikayetlerini not eden Çalkin, kisa sürede vatandaslarin sorunu çözüyor.

Vatandaslara AK Parti hükümetlerinin yatirimlarini da anlatan Çalkin, kendilerine her dönem destek olan vatandaslara, desteklerinden dolayi tesekkür etmeyi de ihmal etmiyor.

AK Parti Il Baskani Adem Çalkin’a çok rahat ulastiklarini ifade eden vatandaslar, “Sag olsun baskanimiza çok rahat ulasiyoruz. Parti binasina geldigimizde direk makamina girebiliyoruz. Kendi evimizdeki gibi çayimizi yudumlayarak sorunlarimizi anlatiyoruz. Sorunlarimiz da kisa sürede çözülüyor” dediler.

“Kars’ta herkesi taniyor”

Baskan Çalkin’in en farkli özelliklerinden birisinin Kars’ta herkesi taniyor olmasi olduguna dikkat çeken vatandaslar, “Baskanimiz yillarca esnaflik yaptigi için herkese taniyor, buda bizim son derece memnun ediyor. Sehri biliyor, herkesi taniyor, parti ayrimi yapmadan herkesin isine kosuyor. Biz daha ne isteyelim. Hiçbir zaman bizi geri çevirmiyor. Hastamiz oluyor ariyoruz, isimiz oluyor ariyoruz, sikintimiz oluyor ariyoruz. Günün hangi saati olursa olsun bize cevap veriyor. Yardimci oluyor. Allah kendisinden razi olsun” dediler.

Öte yandan AK Parti Il Baskani Adem Çalkin’in vatandaslarla bulusma toplantilarina araliksiz devam edecegi ögrenildi.

Çalkin, hizmetlerin vatandaslara en iyi sekilde yansimasi için halk toplantilarinin önemli oldugunu da sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA