Küre Esnaf Odasinda Kemal Atay Güven Tazeledi

Küre Esnaf Odasinda Kemal Atay düzenlenen genel kurulda güven tazeledi.

Küre Esnaf Odasinda Kemal Atay Güven Tazeledi
Kastamonu’nun Küre ilçesinde Esnaf Odasi olagan genel kurulu toplantisi yapildi. Genel Kurula, Küre Kaymakami Mehmet Miraç Topaloglu, Belediye Baskani Salih Turan, Ticaret Il Müdürü Sefa Özata, Bakanlik Temsilcisi Gürol Kayikçioglu, Kastamonu Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi (KESOB) Baskani Dursun Ergin, Kastamonu Madeni Esya Imal ve Saticilari Odasi Baskani Fehmi Yilmaz, Daire Müdürleri, Siyasiler, Küre IGM Üyeleri, STK Baskan ve Yönetimi, Muhtarlar davetliler ve üyeler katildi.

Divan Baskanligini KESOB Baskani Dursun Ergin, 195 üyeli genel kurulda tek aday olan mevcut Baskan Kemal Atay tekrar seçilerek güven tazeledi.

Genel kurulda konusan Küre Esnaf Odasi Baskani Kemal Atay, “2005 tarihinde göreve seçildik, o günden bu tarafa da Esnaf Odasi baskanligi görevimizi sürdürüyoruz. Ben ve yönetim kurulu arkadaslarim bir ücret almadan da görevimizi sürdürüyoruz. Esnaf odamiza yeri kendisinin olan binayi da bizim dönemimizde kazandirmis olduk. Bizler dün nasilsa, bunda sonra da ayni özveri ve tutumla çalismaya devam ederek üyelerimize en güzel hizmetleri vermeye çalisacagiz. Bu vesile ile de genel kurulumuza katilanlara esnaf odamiz adina da tesekkür ediyor, genel kurulumuzun esnafimiza, ilçemize ve ilimize de hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Genel kurulda gündem maddeleri görüsüldü, Aydin Çendik tarafindan raporlar okundu, oy birligiyle kabul edildi. Kemal Atay baskanliginda yönetim kurulu asil üyeligine Ercan Uzuner, Ertan Ertürk, Kemal Hakan Onat, Irfan Bilir, Fatih Aygut ve Hüseyin Açikgöz.

Denetim kurulu asil üyeligine de Ugur Ecevit, Cihan Bakar ve Engin Gökgöz seçildi.
Kaynak: İHA