'Ilk Günüm Çok Sikici Ve Yalniz Geçti' Diyen Ögrenciye Rektörden Çay Daveti

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas, BEÜ ögrencisi Ugur Yakin’in sosyal medyada yapmis oldugu “ilk günüm çok sikici ve yalniz geçti” seklindeki paylasimina kayitsiz kalmadi.

'Ilk Günüm Çok Sikici Ve Yalniz Geçti' Diyen Ögrenciye Rektörden Çay Daveti
Sosyal medya hesaplarini aktif sekilde kullanan BEÜ Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas, Ugur Yakin isimli ögrencinin Twitter hesabindan “Bitlis Eren Üniversitesinde ilk günüm çok sikici ve yalniz geçti. Insallah bundan sonra böyle geçmez, öyle umut ediyorum” seklindeki paylasimina kendi kisisel hesabi üzerinden çay davetiyle cevap yazdi.

Ögrencinin paylasimina yorum yazan Rektör Elmastas, “Ben Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Necmettin Elmastas. Ugur kardesim yalniz degilsin. Yarin rektörlükte saat 11.00’de seni çaya bekliyorum” dedi.

Rektör Elmastas’in cevabini gören Yakin, “Memnuniyetle ayrica bu nazik davetiniz için tesekkür ederim rektörüm” diye cevap yazdi.

Öte yandan; Rektör Elmastas’in ögrenciye çay daveti ve ilgisi diger sosyal medya kullanicilari tarafindan büyük begeni topladi.
Kaynak: İHA