Bandirma Belediyesinden Kadin El Emegi Festivali

Balikesir’in Bandirma Ilçesinde Belediye tarafindan kültür ve sanat etkinlikleri kapsaminda 8 Martta baslayip, 13 Martta sona erecek Kadin El Emegi Festivali düzenleyecek.

Bandirma Belediyesinden Kadin El Emegi Festivali
El emegi ile evlerinde ürettikleri ürünleri satarak, ekonomik özgürlüklerini saglamak ve aile bütçesine katki yapmak isteyen kadinlara Bandirma Belediyesi de destek olmaya devam ediyor. Bandirma Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsaminda düzenlenen ve 13 Mart’a kadar sürecek olan; 8 Mart Dünya Emekçi Kadinlar Günü Etkinlikleri bildiginiz gibi 1 Mart Sali günü basladi.

Emegiyle var olan, üreten kadinlar düzenledikleri alisveris festivali ile etkinliklerde yer alacaklar. Yer tespiti ve kurulum düzeni amaciyla, Kadin El Emegi Festivali satis stantlari kura çekilisi, bugün Bandirma Belediyesi Meclis Salonunda gerçeklestirildi.

Festivalde gida ve el isi gibi, birbirinden farkli kategoride 144 stant açilmasi planlaniyor. Kadin El Emegi Festivali, 8 Mart Sali saat 14:00’te yapilacak törenle açilacak ve 13 Mart’a dek ziyaretçilerini agirlayacak.
Kaynak: İHA