Vali Epcim, Muhtarlar Dernegini Ziyaret Etti

Vali Cüneyt Epcim, Muhtarlar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’ni ziyaret etti.

Vali Epcim, Muhtarlar Dernegini Ziyaret Etti
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. Yil Dönümü ve Sehitleri Anma Günü dolayisiyla gerçeklestirdigi Sehit Aileleri ve Gaziler Dayanisma Dernegi (SAGDER) ziyaretinde Baskan Abubekir Altundasoglu’nun daveti üzerine Bayburt Muhtarlar Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’ni ziyaret etti.

Dernegin Il Özel Idare Hizmet Binasi’nda yer alan merkezinde Baskan Abubekir Altundasoglu ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Vali Epcim, çalismalara iliskin bilgi aldi.

Baskan Altundasoglu’na daveti dolayisiyla tesekkür eden Vali Epcim, muhtarlarla birlik ve beraberlik içerisinde güzel islere imza attiklarini söyledi.



Birlik ve beraberligin daim olmasini dileyen Vali Epcim, “Muhtarlar Dernegi olarak son derece aktifsiniz. Böyle bir cemiyete de ihtiyaç duyuldugu hepimizin malumu. Sunu görüyoruz ki; muhtarlarimiza bu dernek çatisi altinda çesitli imkânlar sunuluyor. Bu da bizim açimizdan memnuniyet verici bir durum.” dedi.

Görev anlayisi geregi muhtarlarin vatandaslara daha iyi hizmet sunmak istediklerini dile getiren Vali Epcim, Valilik basta olmak üzere ilgili kurumlarla vatandaslara güzel imkânlar saglamaya çalistiklarini kaydetti.

Vali Epcim, Baskan Altundasoglu ile yönetim kurulu üyelerine tesekkür ederek çalismalarinda basari diledi.

Baskan Altundasoglu ise Vali Epcim’e ziyareti ve destekleri dolayisiyla tesekkürlerini bildirdi.
Kaynak: İHA