Salihli'ye 400 Yatakli Hastane Yapiliyor

Manisa’nin Salihli ilçesi tarihinin en büyük kamu yatirimi olacak olan 400 yatakli Devlet Hastanesi, ihaleye çikiyor. Projesi ve mimari çalismalari tamamlanan hastanenin yapim ihalesi ise 15 Nisan 2022’de Saglik Bakanligi tarafindan çikarilacagi ögrenildi.

Salihli'ye 400 Yatakli Hastane Yapiliyor
Bölgenin tarim, egitim ve ayni zamanda saglik kenti olan Salihli’nin 400 yatakli modern hastane hayali gerçek oluyor. Manisa Celal Bayar Üniversitesi Salihli Meslek Yüksek Okulu bahçesine yapilacak olan ve 84 bin metrekare alan üzerine yapilacak dev hastanenin yapim ihalesi 15 Nisan’da yapilacak. 8 kattan olusan yeni Salihli Devlet Hastanesinde 400 yatak, poliklinikler, ameliyathaneler, yogun bakim (yetiskin ve yenidogan dahil), acil müsahede odasinin yani sira kres ve idari bina yer alacak.

Salihli’nin gelecek 50 yilinin planlanmasina yönelik yatirimlari hizmete sunduklarini belirten AK Parti Ilçe Baskani Selçuk Dinç "Üniversite bahçemize yapilacak olan 400 yatakli dev hastanemizin yapim ihalesi 15 Nisan’da yapilacak. Yapim ihalesine Saglik Bakanligimiz çikacagi, Salihli tarihinin en büyük kamu yatirimi olacak hastanemiz simdiden Salihli’mize hayirli olsun” dedi.

Dinç “400 yatakli Salihli Devlet Hastanesini ilçemize kazandiran basta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan olmak üzere Saglik Bakanimiz Doktor Fahrettin Koca, Manisa Milletvekilimiz Ismail Bilen ve bölge AK Parti milletvekillerimize tesekkür ediyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA