Aracinin Deposunu Doldurup Kaçan Süpheliler Yakalandi

Manisa’nin Turgutlu ilçesinde benzinlik istasyonuna gelip aracinin deposunu 820 TL’lik yakitla doldurduktan sonra kaçan süpheliler emniyet güçleri tarafindan yakalandi.

Aracinin Deposunu Doldurup Kaçan Süpheliler Yakalandi


Manisa’nin Turgutlu ilçesinde Izmir yolunda bulunan bir benzinlik istasyonuna önceki gece gelen bir otomobil sürücüsü pompa görevlisine depoyu doldurmasini söyledi.

Pompa görevlisi araçta plaka olmadigini, plakanin ön camda takili oldugunu görünce aracin yeni oldugunu düsünerek depoyu doldurdu. Dolum islemi bitince araç sürücüsü parayi ödemeden hizla benzin istasyonundan uzaklasti. Pompa görevlisi Baris Gençtan otomobilin pesinden kossa da yetisemedi. Plakayi sorgulatan benzin istasyonu çalisanlari plakanin da sahte oldugunu fark etti. Durumu güvenlik güçlerine bildiren çalisanlar hem sürücüden hem de araçtaki ikinci kisiden sikayetçi oldu. Is yerinin 820 TL’lik zarari oldugu ögrenildi.

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen Turgutlu Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli asayis ekipleri Fiat Egea marka model araçla kaçan sürücülerin yakalanmasi için çalisma baslatti. 3 süphelinin kimlik bilgilerine ulasan ekipler süpheliler A.U. (20), H.S. (19) ve H.T.’yi (23)yakaladi. Gözaltina alinan süpheliler karakola götürülürken islemleri devam ediliyor.

Öte yandan benzinlikte yasananlar is yerinin güvenlik kameralari tarafindan saniye saniye kaydedildi.
Kaynak: İHA