Yozgat Belediyesi Türk Sanat Müzigi Toplulugu Kulaklarin Pasini Sildi

Pandemi süreci kisitlamalarinin kaldirilmasiyla adindan söz ettirecek bir konser ile Yozgatli sanatseverlerin karsisina çikan Yozgat Belediyesi Türk Sanat Müzigi Toplulugu dinleyicilerin kulaklarinin pasini aldi.

Yozgat Belediyesi Türk Sanat Müzigi Toplulugu Kulaklarin Pasini Sildi
Müzisyen Mustafa Koç sefliginde sahne alan Yozgat Belediyesi Türk Sanat Müzigi Toplulugu, Il Kültür ve Turizm Müdürlügü Konferans Salonu’nda verdigi konserle dinleyicilerine doyumsuz bir müzik ziyafeti verdi. Seçkin eserlerden olusan repertuar ile sanatseverlerin karsisina çikan müzik toplulugu, adina yakisir bir performans sergiledi.

Dinleyiciler arasinda bulunan Belediye Baskani Celal Köse, sosyal ve kültürel etkinliklere büyük önem verdiklerini belirterek bir yandan sehrin imari konusunda vizyon projeleri hayata geçirirken diger yandan da hazirladiklari sanatsal etkinliklere devam ettiklerini söyledi.



Baskan Köse, “Pandemi süreci ile birlikte kültürel ve sanatsal etkinliklere bir süre ara vermek zorunda kalmistik. Pandemi kosullarina bagli kisitlamalarin ortadan kalkmasi ile birlikte Aralik 2021’de çalismalarina baslayan Belediyemiz Türk Sanat Müzigi Toplulugu 4 aylik çalisma sonrasi ilk konserini verdi. Pandemi dolayisiyla koromuza ara vermistik ama Aralik ayi itibari ile baslayan 4 aylik bir çalismanin eseriydi bu konser. Ben sahsim ve belediyemiz adina koromuzu tebrik ediyorum. Sanatlarini çok güzel icra ettiler. Sunu ifade etmeliyim ki sehirlerarasi turneye de hazir hale gelmis koromuz. Açikçasi çok profesyonel bir ekip olmus. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA