Malatyali Esnaftan Cumhurbaskani Erdogan'a Özel Sarki

Malatya Bakircilar Çarsi’nda esnaflik yapan Selim Arslan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan için sarki yazdi.

Malatyali Esnaftan Cumhurbaskani Erdogan'a Özel Sarki
Bakircilar Çarsi’nda çeyrek asirdir tesisat malzemeleri satan Selim Arslan, küçük yastan beri çalistigini belirterek, “Biz ailece Necmettin Erbakan hocaya destek veriyorduk ve çok seviyorduk. Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Simdi ise Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’i ailece seviyoruz ve destek veriyoruz” dedi.

Erdogan’in dünya lideri oldugunu belirten esnaf Arslan, “14 Mart 2003’te basbakan oldugundan itibaren destek veriyoruz. 19 yildir oyumuzu veriyoruz. Rusya ve Ukrayna savasinda arabuluculuk görevini üstlenen ve Antalya ilimizde disisleri bakanlarini bir araya getirerek görüstüren dünya lideri Erdogan’dir. Her zaman destek veriyorum ve bundan sonra da destek verecegim. Cumhurbaskanimiz Erdogan’in yaptiklarini

görmemek için kör olmak gerekir. Türkiye’miz için gece gündüz demeden çalisiyor. Saglik olsun, yollarimiz

olsun, SIHA’lar, IHA’lar olsun ülkemizin gögsünü kabartti. Millet olarak tesekkür ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Erdogan’i çok sevdigi için ona özel beste yaptigini dile getiren Arslan, “Yakinda Malatya’da klip çekmeyi düsünüyorum ve destek bekliyorum” seklinde konustu.

Cumhurbaskani Erdogan için yazdigi sarkiyi da söyleyen Arslan, “Türkiye’nin göz bebegi Recep Tayyip Erdogan’dir. O gönüller sultanidir, Recep Tayyip Erdogan’dir. Alemlerin sultanidir Recep Tayyip Erdogan. Düsmanlara kan kusturur. Dis güçlere diz çöktürür, Recep Tayyip Erdogan’dir” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA