Is Yeri Halilarda Indirme Gitti, Vatandaslar Eksi 4 Derecede Magazaya Akin Etti

Elazig’da bir is yerinin halilarda indirime gittigini duyan vatandaslar, sabahin erken saatlerinde eksi 4 derece soguga ragmen magazaya akin etti.

Is Yeri Halilarda Indirme Gitti, Vatandaslar Eksi 4 Derecede Magazaya Akin Etti
Merkeze bagli Uluken Mahallesi’nde hali dükkani bulunan Mehmet Bulut, halilarda yüzde 70 indirime gitti. Bunu duyan vatandaslar magazaya kostu. Soguk havaya aldiris etmeden bekleyen vatandaslar, aldiklari halilari araçlarinin içine ve üzerine yigarak evlerine götürdü.

"Eksi 4 derece sogukluga ragmen millet magazanin önünde kuyruga girdi"

2 bin liralik halilari 700 liraya sattiklarini ifade eden magaza sahibi Mehmet Bulut, “Eksi 4 derece sogukluga ragmen millet magazanin önünde kuyruga girdi. 2 kamyon ürün indirdik magazaya, ihtiyaci olanlara destek çikmaya çalisiyoruz. Biz bu ürünleri zararina satisa veriyoruz. Yüzde 70 indirimle satiyoruz. Bu sogukta ve bu havaya ragmen burada kuyruk olmustu. Izdiham oldu. 2 kamyon üründen suanda 50 bin liralik ürün kalmis. 1 milyon liralik ürün sattik burada. Yorganlari ve paspaslari bedavaya verdik. Örnegin 6 metrekarelik halilar piyasada 2 bin liraya satiliyor ama biz 700 liraya satiyoruz" dedi.



Müsteriler memnun

Müsterilerden Beyzanur Çavus, “Fiyatlar uygun. Disarida bu halilar daha pahali" derken, Muzaffer Demirtas, “Hava çok soguk. Ürünler gerçekten de çok iyi. Ben herkesin gelip almasini tavsiye ediyorum" diye konustu.



"Arabanin hem içini hem de üstünü halilarla doldurduk"

Osman Erkmen ise “Halilar uygun fiyatta, bizde 10 tane hali aldik. 7 bin 900 lira ücret ödedik. Disaridan alsaydik belki bunun iki kati veya üç kati para öderdik. Arabanin hem içini hem de üstünü halilarla doldurduk. Ucuz haliyi bulunca aldik" dedi.

Kaynak: İHA