Yaptiklari Yanlarina Kar Kaliyor, Yine Serbest Kaldilar

Bursa’da otomobil sürücüsü, trafikte lambalari kapali sekilde seyreden motosiklet sürücüsünü ’lambalarini açar misin’ diyerek uyardi. Kendisinin uyarilmasina sinirlenen motosiklet sürücüsü, uyaran kisiye belinde tasidigi satirla saldirdi. Bu anlar güvenlik kamerasina saniye saniye yansidi. Polisin operasyonuyla yakalanan zanli ve yanindaki arkadasi serbest kaldi. Bu kisilerin daha önce de posta aracini soyduktan sonra polisin de parmagini kirdigi ortaya çikti.

Yaptiklari Yanlarina Kar Kaliyor, Yine Serbest Kaldilar
Saldiriya ugrayan kisinin sikayeti üzerine Osmangazi Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma (SÖS) Büro Amirligi ekipleri, satirli ve yanindaki kisiyi kiskivrak yakaladi. Zanlilar, emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildikleri savcilikta ifadelerinin alinmasinin ardindan serbest birakildilar. Süphelilerin yaklasik 1 ay önce posta aracini soyduklari ve kendilerini yakalamak isteyen polisin parmagini kirdiklari ögrenilirken, sevk edildikleri mahkemece ifadeleri alinarak serbest birakildiklari ögrenildi.

Son olay, merkez Osmangazi ilçesi Namik Kemal Mahallesi’nde meydana geldi. Trafikte otomobili ile seyreden Ismail D. (49), isiklari kapali sekilde seyreden motosikleti görünce sürücüsüne ’lambalarini yakar misin’ dedi.

Kendisinin uyarilmasina sinirlenen motosiklet sürücüsü, Ismail D.’nin aracini park ederek indigi esnada yanina giderek sözlü tartismaya basladi.

Tartisma siddetlenince motosiklet sürücüsü belinde tasidigi satiri çikartip Ismail D.’ye dogru saldirdi. Bu anlar da Ismail D. neye ugradigini sasirirken süpheli motosiklet sürücüsü, yanindaki arkadasiyla birlikte motosiklete binerek hizlica uzaklasti. Çevrede bulunan vatandaslar saskin gözlerle olan biteni izlerken, bu anlar bir marketin güvenlik kamerasina saniye saniye kaydedildi.

Saldiriya ugrayan Ismail D.’nin sikayeti üzerine harekete geçen Osmangazi Ilçe Emniyet Müdürlügü Suç Önleme ve Sorusturma (SÖS) Büro Amirligi ekipleri, süphelileri çok geçmeden satirla birlikte kiskivrak yakaladi. Süpheli A.M. ve arkadasi emniyetteki islemlerinin ardindan savciliga sevk edildi. Savcilikta ifadeleri alinan A.M. ve arkadasi serbest birakildilar.

Öte yandan, satirla saldiran süphelilerin daha önce posta aracini soyduklari ve kaçarken de kendilerinin yakalamak isteyen polisin parmagini kirdiklari ögrenilirken, sevk edildikleri savcilikta ifadelerinin ardindan yine serbest birakildiklari ögrenildi.
Kaynak: İHA