Sultanbeyli Belediyesi Karla Mücadele Çalismalarini Sürdürüyor

Meteorolojinin kuvvetli kar uyarisi üzerine önlemlerini üst düzeye çikaran Sultanbeyli Belediyesi, vatandaslarin güvenligi ve ulasimlari için kar küreme ve tuzlama araçlariyla çalismalarini 7/24 sürdürüyor.

Sultanbeyli Belediyesi Karla Mücadele Çalismalarini Sürdürüyor
Meteoroloji Genel Müdürlügü, Istanbul için günler öncesinden kar yagisi uyarisinda bulundu. Sultanbeyli Belediyesi de uyarilar dogrultusunda tüm ekiplerini teyakkuza geçirerek, olumsuzluk yasanmamasi için hazirliklarini tamamladi. Vatandaslarin ulasimda güçlük yasamamasi için belediye saha ekipleri çalismalarini 7/24 sürdürüyor. Çok sayida kar küreme ve tuzlama araçlariyla ilçedeki yollar güvenli hale getiriliyor. Üst geçitler basta olmak üzere birçok cadde ve sokakta tuzlama ve küreme çalismalari araliksiz devam ediyor.

Sultanbeyli Belediye Baskani Hüseyin Keskin, “Meteorolojinin uyarisiyla tüm hazirliklarimizi önceden tamamladik. Daha önce oldugu gibi simdi de kar yagisina karsi tüm ekiplerimizi harekete geçirdik. Hemsehrilerimizin kar yagisindan etkilenmemesi için çalismalarimizi araliksiz sürdürüyoruz. Tüm cadde ve sokaklarimizi güvenli hale getiriyor, çagri merkezimize gelen talepleri de ivedilikle karsiliyoruz. Hemsehrilerimizden özel araçlarinda kar lastigi olmadan trafige çikmamalarini istirham ediyorum. Insallah bu kar yagisini da ilçemizde herhangi olumsuz bir durum yasanmadan atlatacagiz. Buradan büyük bir özveriyle çalisan belediye ekiplerimize tesekkür ediyor, her birine görevlerinde kolayliklar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA