Osmaniye'de Sivi Yag Ve Fahis Fiyat Denetimi

Osmaniye’de yag stokçulugu ve fahis fiyat uygulamalarina karsi marketlerde denetim yapildi. Denetimlere katilan Vali Erdinç Yilmaz, Osmaniye’de stokçuluga, fahis fiyat uygulamalarina ve haksiz kazanca izin vermeyeceklerini söyledi.

Osmaniye'de Sivi Yag Ve Fahis Fiyat Denetimi
Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, kent genelinde yag stokçulugu ve fahis fiyata karsi denetim yapti. Tarim ve Orman Il Müdürü Mustafa Ilmeç ile Ticaret Il Müdürü Ayhan Bozok’un da yer aldigi denetimlerde marketlerin reyonlarindaki sivi yaglarin fiyatlari ile depolardaki stok durumlari incelendi. Firsatçilik yapanlara firsat verilmeyecegini belirten Vali Yilmaz, Osmaniye’de stokçuluga, fahis fiyat uygulamalarina ve haksiz kazanca izin vermeyeceklerini söyledi.



Vatandaslarin haklarini korumaya özen gösterdiklerini belirten Vali Erdinç Yilmaz, “Marketleri ziyaretlerimiz, denetim ve kontrollerimiz devam ediyor. Denetimlerimiz Osmaniye genelinde sürüyor. Denetimlerimiz esnasinda depoda olup rafta olmadigi gibi bir durumla su ana kadar karsilasmadik. Bu hassasiyetlerinden dolayi esnaflarimiza çok tesekkür ediyorum. Denetimlerimizi sürekli ve en etkili sonuçlari alacak sekilde devam ettirecegiz. Stokçuluga, fahis fiyat uygulamalarina, haksiz kazanca, firsatçiliga ilimizde asla izin vermeyecegiz. Vatandaslarimizin haklarini koruma hususunda gerekli özeni göstermeye devam edecegiz. Inaniyorum ki Osmaniyeli esnaflarimiz da bu hassasiyetlerini sürdüreceklerdir” diye konustu.

Öte yandan kent genelinde yag stokçulugu ve fahis fiyat denetimlerinin hiz kesmeden devam edecegi belirtildi.
Kaynak: İHA