Hirsizlar Elektrik Kablosunu Çalinca Is Yerini Açamadi

Adana’da kimligi belirsiz kisi veya kisiler tarafindan bir büfenin 150 metre elektrik kablosu çalindi. Elektrik olmadigi için darabasini dahi açamayan büfeci hirsizlarin bir an önce yakalanmasini istedi.

Hirsizlar Elektrik Kablosunu Çalinca Is Yerini Açamadi
Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bagli Ziyapasa Bulvari üzerinde geçen gece meydana geldi. Iddiaya göre, kimligi belirsiz kisi veya kisiler tarafindan Erdal Çiçek’e (61) ait büfenin 150 metrelik elektrik kablosu çalindi. Sabah saatlerinde büfeye gelen Çiçek, darabayi açamayinca kablosunun çalindigini fark etti ve durumu polise bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, hirsizlari yakalamak için çalisma baslatirken büfesini açamayan Erdal Çiçek, hirsizlarin bir an önce yakalanmasini istedi. Çiçek, “Sabah büfeyi açmaya geldigimde darabanin açilmadigini gördüm. Kontrol ettigimde, yan tarafta bulunan elektrik kablosunun kopmus oldugunu gördüm. 150 metrelik kabloyu kesip götürmüsler. 5 yildir o sekilde çalisiyordum ama bu sabah kesmislerdi kabloyu” dedi.

Yaklasik 6 bin lira maddi zararinin oldugunu aktaran Çiçek, “Bugün is yerimi açamadim, belki millet hastaneye ya da önemli bir yere yetisecek kart dolumu yaptiracakti ama maalesef kapaliydik. Kabloyu çalan hirsizlari Allah islah etsin” dedi.

Kaynak: İHA