CHP Lideri Kiliçdaroglu'ndan Bedava Elektrikten Sonra Il Olma Sözü

Sanliurfa ziyaretinde çiftçiye elektrigi bedava yapacagini söyleyen CHP Genel Baskani Kemal Kiliçdaroglu, bu kez ziyaret ettigi Sanliurfa’nin Siverek ilçesini il yapma sözü verdi.

CHP Lideri Kiliçdaroglu'ndan Bedava Elektrikten Sonra Il Olma Sözü
Bir dizi parti çalismalari ve partiye katilim için Diyarbakir’dan Sanliurfa’nin Siverek ilçesinde gelen CHP Genel Baskani Kemal Kilçdaroglu, Sivereklilere, il olma sözü verdi. Özel bir dügün salonunda düzenlenen partiye katilim programina katilan Kiliçdaroglu, Sivereklilerin taleplerini çok iyi bildigini ve bu talebi iktidar oldugunda yerine getirecegi sözü verdi. Kiliçdaroglu, ’’Sizin taleplerinizi çok iyi biliyorum, önce il baskanin bana söyledi.

Sivereklilerin il olma talepleri var diye, bir tarafa not edin, hafizanizda bunu tutun ve bu tarihide not edin, Kiliçdaroglu söz verdi deyin, Iktidar oldugunda Siverek il olacaktir. Bir daha söylüyorum, tarihi unutmayin bir tarafa yazin, söz Kiliçdaroglu sözüdür, söz vermis mi mutlaka yerine getirir ve bu sözü de verdim’’ dedi.



Bedava elektrik sözünü tekrarladi

9 Aralik’ta yaptigi Sanliurfa ziyaretindeki konusmasinda çiftçiye verdigi bedava elektrik sözünü de elektrik sözünü tekrarlayan Kemal Kiliçdaroglu, ’’Daha önce Sanliurfa’ya gittigim zaman çiftçi en çok elektrikten sikâyet ediyordu, dünyanin parasini istiyorlar diyorlar. Söz verdim, Sanliurfali kardeslerime söz verdim, dedim ki, Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskanligini bize verin bütün çiftçilere elektrigi bedava verecegiz’’ seklinde konustu.



Ortak görüs elestirilerine cevap

6 parti birleserek elestirilere ragmen ortak görüs açikladiklarini hatirlatan CHP Lideri Kiliçdaroglu, ’’6 parti bir araya geldik, birlesemezler, bir araya gelemezler dediler ama bir araya geldik. Ortak görüs belirtemezler diyorlardi, ortak görüs belirttik. Simdi diyorlar ki bir araya geldiler ama bunlar Türkiye’yi yönetemezler. Vallahide billahi de bu haramzadelerden çok daha iyi Türkiye’yi yönetecegiz’’ ifadelerini kullandi.

Konusmalari sonunda partiye katilanlara rozetleri takan Kiliçdaroglu, ilçeden ayrildi.
Kaynak: İHA