Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Kar Yagisi Sebebiyle 24 Saat Görevimizin Basindayiz'

SAMSUN – Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilde etkili olan kar yagisi nedeniyle ekipleri teyakkuza geçirdiklerini belirterek, “Herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için ekiplerimizle ilçe genelinde 24 saat görevimizin basinda olacagiz” dedi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Kar Yagisi Sebebiyle 24 Saat Görevimizin Basindayiz'
Canik Belediyesi ekipleri son günlerde etkisini artiran yogun kar yagisinin ardindan yol açma çalismalarina agirlik verdi. Vatandaslarin kar yagisindan olumsuz etkilenmemeleri için belediye ekiplerinin teyakkuz halinde oldugunu söyleyen Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Kar temizleme ekiplerimiz ilçe genelinde tüm tedbirleri alarak çalismalarini araliksiz sürdürüyor. Hafta sonu etkili olmasi beklenen kar yagisi sebebiyle herhangi bir olumsuzluk yasanmamasi için ekiplerimizle ilçe genelinde 24 saat görevimizin basinda olacagiz” diye konustu.



“Can dostlarin yanindayiz”

Ilçedeki sahipsiz hayvanlarin bakim ve ihtiyaçlariyla da ilgilenilecegini belirten Baskan Sandikçi, kar yagisi ve sogugun etkili oldugu günlerde onlarin ihmal edilmeyecegini can dostlarin yiyecek ve su ihtiyaçlarinin giderilmesinin yani sira veterinerlik hizmeti sunulacagini belirtti.

Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, “Her zaman oldugu gibi kis aylarinda da can dostlarimizin yanindayiz. Onlarin ihtiyaçlarini karsilamaya devam ediyoruz. Su ve mama ihtiyaçlarinin yani sira saglik sorunu yasayan can dostlar, veterinerlik hizmetleri ile tedavi altina aliniyor. Ekiplerimiz kar kis demeden soguk havalarda da can dostlarimizin her türlü ihtiyacini karsilamak için görevlerinin basinda” seklinde konustu.



Zabita ekipleri denetim faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor

Canik Belediyesi Zabita Müdürlügü ekiplerinin de denetim faaliyetlerini titizlikle sürdürdügünü ifade eden Sandikçi, “Zabita ekiplerimiz halkin huzur ve sagligini korumak amaciyla ilçe genelinde bulunan zincir marketlere, alisveris merkezlerine, bakkallara, firinlara, unlu mamul üretim ve satis yerlerine yönelik uyguladigi denetim faaliyetlerine araliksiz devam ediyor. Gidilen isletmelerde ürün gramaji, etiket ve kasa fiyati karsilastirmasi, tüketim tarihi, hijyen kurallarina uygunluk konularinda denetimler yapiliyor. Ekiplerimiz marketlerde ve market depolarinda gerekli denetim ve kontrollerini sürdürüyor. Fiyat kontrolleri, genel kontroller, pazar yerlerinin denetlenmesi gibi rutin çalismalariyla halkin daha güvenli ve huzurlu alisveris yapmasini sagliyorlar. Uygun sartlarda satis yapmayan is yerleri için ise gerekli cezai islemler uygulaniyor” ifadelerini kullandi.

Belediyelerin her seyden önce vatandasina hizmet sunmakla sorumlu oldugunu kaydeden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, her kosulda tüm enerjisini halka hizmet etmek için sarf eden tüm çalisma arkadaslarina yürekten tesekkür ettigini söyledi.

Kaynak: İHA