Kazada Annesini Kaybeden Acili Adam Sinir Krizi Geçirdi

Isparta’da kontrolden çikan tir, 7 araca çarpti. Kazada aralarinda çocuklarinda bulundugu 11 kisi yaralanirken 1 kisi ise hayatini kaybetti. Kazada annesini kaybeden acili adam sinir krizi geçirdi.

Kazada Annesini Kaybeden Acili Adam Sinir Krizi Geçirdi
Kaza, Isparta Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi kavsaginda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Metin Demir’in kullandigi 07 MPA 02 plakali tirin kontrolünü kaybetmesi sonucu kirmizi isikta bekleyen içinde çocuklarin ve yabanci uyruklu kisilerin de bulundugu 06 AEV 158, 34 DYB 937, 35 EA 8555, 32 K 5232, 34 ME 060 ve 03 LS 250 plakali 7 araca çarpti. Kazanin etkisiyle araçlar savrularak hurdaya döndü. Çarpismanin siddetiyle araçlarin içerisinde bulunan 4’ü çocuk 11 kisi agir yaralanirken kazada hurdaya dönen 03 LS 250 plakali siyah aracin içindeki kari kocadan 1 kisi agir yaralanirken 1 kisi ise olay yerinde hayatini kaybetti. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida jandarma, polis, ambulans ve AFAD ekibi sevk edildi. Ekipler yaralilari enkaza dönmüs araçlarin içinden çikararak ambulanslarla farkli hastanelere kaldirdi. Kazada sans eseri ufak siyriklarla kurtulan 34 DYB 937 plakali beyaz ticari araç sürücüsü 36 yasindaki kazazede Baris Aslan ise o anlari Ihlas Haber Ajansi ’ya anlatti, ‘’Biz kirmizi isiklarda 6-7 araç duruyorduk, artik tir soförü uyudu mu ne yapti bilmiyoruz. Tir önce arada kalan siyah arabaya çarparak ezdi sonrasinda bütün arabalari ezmeye basladi biz de birbirimize girdik. Allah rahmet eylesin o esnada bir kadin orada öldü, siyah arabada bir tane çocuk da agir yaralandi. Beni de hafif yarali olarak Allah kurtardi, Allah korudu. Çarpisma ani deprem gibi oldu herkes öyle hissetti. Bir anda tir araya birden girince herkesi biçti geçti, kaçacak bir yer de yok ezmesini bekledik’’ diye konustu.

Kazayi duyar duymaz olay yerine sonradan gelen hayatini kaybeden kadinin oglu ise annesini cansiz halde yatarken görünce sinir krizi geçirerek ekipler tarafindan sakinlestirilmeye çalisildi. Kaza yerindeki incelemelerin ardindan ekipler hayatini kaybeden kadini cenaze aracina yükleyerek hastane morguna kaldirdi. Kazayla alakali sorusturma baslatildigi bildirildi.

Kaza yerine Isparta Valisi Ömer Seymenoglu da gelerek kazayla ilgili bilgi aldi.
Kaynak: İHA