Bayburt'ta EYP Ile Mücadele Çalismalari Içisleri Bakanligi Tarafindan Iyi Uygulama Örnegi Olarak Gösterildi

El Yapimi Patlayici (EYP) ile Mücadele Koordinasyon Kurulu, Vali Cüneyt Epcim tarafindan basari belgesiyle ödüllendirildi.

Bayburt'ta EYP Ile Mücadele Çalismalari Içisleri Bakanligi Tarafindan Iyi Uygulama Örnegi Olarak Gösterildi
Bayburt’ta EYP ile mücadele çalismalari Içisleri Bakanligi tarafindan terörle mücadele kapsaminda Türkiye genelinde iyi uygulama örnegi olarak gösterildi. Çalismalara katilan kurul üyeleri Vali Epcim tarafindan basari belgesi ile ödüllendirildi.

Valilik Toplanti Salonu’nda kurul üyeleri ile bir araya gelen Vali Epcim, terörle mücadelenin önemli ayaklarindan biri olan EYP ile mücadele noktasinda Türkiye’nin önemli ilerlemeler kaydetmesine karsin konunun gündemdeki yerini koruduguna dikkat çekti. Bu dogrultuda Içisleri Bakanligi’nin bazi illerdeki çalismalari iyi uygulama örnegi olarak gösterdigini aktaran Vali Epcim, “Biz de iyi uygulama örnegine katki sunan arkadaslarimiza basari belgesi verilmesini uygun gördük. Sizlere bu manada verdiginiz destek için tesekkür ediyoruz.” dedi.

Kurul üyelerine basari belgelerini takdim eden Vali Epcim, bundan sonraki çalismalarinda da üstün basari dileginde bulundu.
Kaynak: İHA