AK Partili Kandemir Açiklamasi '28 Subat Ittifaki Türkiye'nin Hiçbir Meselesinde Milli Reflekslerin Yaninda Duramiyor'

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Erkan Kandemir, “CHP’nin ve onun ’28 Subat ittifaki’ dedigimiz görünür, görünmez koalisyon ortaklarina baktigimizda Türkiye’nin hiçbir meselesinde, hiçbir sinamasinda milli reflekslerin yaninda, milletin hissiyatinin yaninda duramadiklarini, tepkiyi böyle veremediklerini görmüs oluruz” dedi.

AK Partili Kandemir Açiklamasi '28 Subat Ittifaki Türkiye'nin Hiçbir Meselesinde Milli Reflekslerin Yaninda Duramiyor'


AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Erkan Kandemir, AK Parti Amasya Il Baskanligini ziyaret etti. Türkiye’nin sadece Ukrayna-Rusya meselesi degil, Suriye, Libya, Karabag ile bölgenin olaganüstü ve dünyanin içinden geçtigi sartlardan etkilendigine deginen Kandemir, “Ama Allah’a hamdolsun. Güçlü liderlik, Genel Baskanimizin, Cumhurbaskanimizin sagla durusu, kararliligiyla elhamdülillah bunlari atlattik” diye konustu.

Zor süreçlerde sadece iktidar partisinin ne yaptiginin degil ana muhalefet partisinin ya da diger muhalefet partilerinin nerede durdugunun çok önemli oldugunu vurgulayan Kandemir, “Biz Baris Pinari Harekati’ni yaparken, hemen sinirimizin öteki yakasinda bir terör devleti kuruluyor feryadiyla daha 15 Temmuz’dan henüz bir ay geçmisken, sinirin öte yakasina geçerken, sonraki operasyonlarimizda hep gördük ki Cumhuriyet Halk Partisi sözcüleri ‘Ne isimiz var bizim oralarda. Orada batakliga saplanir kaliriz’ dediler. Ne ülkeyi anladilar. Ne milletin hissiyatini anladilar. Hatirlayin o günleri. Sinirin öteki yakasindan ülkemize yöneltilen roketlerle, bombalarla ölen, vefat eden insanlarin acisini yüreklerinde hissetmediler. Bölgede kurulan oyunun farkina varmadilar, varamadilar. Ya da vardilar da iste her zaman oldugu gibi yine o cesaretsizlikleriyle ya da baska ajandalarla yüzünü, gönlünü, aklini batiya teslim etmis o anlayisla tepki veremediler. O günde öyleydi. Bugün de öyle” seklinde konustu.



AK Parti Amasya Il Baskani Ekrem Toto ve yönetiminin yeni üstlendikleri görevlerinde basarili olacaklarina inandigini belirten Kandemir, “AK Parti teskilatlari olarak sadece kendi yaptiklarimizi degil karsimizdaki ittifakin hiçbir ilkeye dayanmayan, tek motivasyonlari ‘Tayyip Erdogan’i degistirelim’ olan bu ittifakin gerçek yüzünü milletimize anlatmamiz lazim” ifadelerini kullandi.

AK Parti Amasya Milletvekilleri M. Levent Karahocagil ile Hasan Çilez’in de yer aldigi ve basina kapali olarak devam eden toplantiya çok sayida partili katildi.

Kaynak: İHA