Tayyare Limani Dergisi Ocak-Subat Sayisi Yayinlandi

Tayyare Limani Dergisi ‘Biz Gelecegi Bugünden Tasarliyoruz’ temasiyla “Sürdürülebilirlik” konusunu ele aldigi 10’uncu sayisini tayyarelimani.com’da yayinladi.

Tayyare Limani Dergisi Ocak-Subat Sayisi Yayinlandi
2021 yilinin Ocak ayiyla birlikte Tayyare Limani çatisi altinda bulunan sirketlerin ve markalarin gerçeklestirmis oldugu faaliyetleri ve çalismalari sektör ve müsteriyle bulusturan Tayyare Limani Dergisi 1. yilini doldurdu. 2022 yilinin Ocak-Subat sayisinda, Dünya’nin Sürdürülebilirligi ve sirketlerin Sürdürülebilirlik faaliyetlerine yer veren Tayyare Limani, 10. sayisiyla okuyucularinin karsisina çikiyor.

Tayyare Limani, 2022’nin basinda ikinci sürdürülebilirlik raporunu yayinlamanin gururunu yasiyor. Artik büyük ya da küçük sirket fark etmeksizin, her sirket sürdürülebilirlik anlayisini baz alarak faaliyetlerini sürdürüyor. Tayyare Limani da bu alanda kendi üzerimize düseni yapiyor ve gelecege dair umutlar besliyor. Sürdürülebilirlik raporlarinin her yilin basinda yayinlanmasiyla birlikte sürdürülebilirlik güncellik kazaniyor. Tayyare Limani da bu sebeple hem Tayyare Limani’nin hem de sirketlerin sürdürülebilirlik adina neler yaptigini sizlerle paylasmak adina bu sayiyi çikarmaya karar verdiklerini ifade ediyor.

Tayyare Limani, sirketlerin sürdürülebilirlik adina ne gibi faaliyetler yürüttügünü, hedeflerini ve ne kadarini basardiklarini inceleyerek, bu sayida hem Türkiye’den hem de Dünya’dan sekiz sirkete yer verdi. Her sirketin kendi içerisinde sürdürülebilirligin hangi alaninda faaliyetler gösterdigini gördük ve fark ettik ki gelecek kusaklara ekonomik, ekolojik ve ayni zamanda sosyal kosullari devam ettirebilen bir dünya birakmak için pek çok yol mevcut. Tayyare Limani, bu sayida sekiz sirkete özet olarak yer verdi ancak bu sirketlerin sürdürülebilirlik raporlari onlarca sayfalardan olusmakta. Bu raporlari, sirketlerin web adreslerinde yer verdi.

Dijital ve ücretsiz olarak indirilebilen Tayyare Limani Dergisi yeni sayisi ve birçok içerigiyle tayyarelimani.com’da okuyucularini bekliyor.
Kaynak: İHA