Bakan Kasapoglu, Amasyali Gençleri Agirladi

Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu, Gençlik ve Spor Bakanligi’nda Amasyali gençlerle bir araya geldi.

Bakan Kasapoglu, Amasyali Gençleri Agirladi
Iki gün boyunca Ankara’da önemli yerleri ziyaret eden gençler, ziyaretlerinin son gününde bakanlik merkez binasini ziyaret etti.

“Gençler Bakanliginda” projesi kapsaminda bakanligin merkez binasinda Amasya, Tasova, Suluova ve Merzifon Gençlik Merkezlerinden katilan 42 genç, toplanti salonunda bakanligin gençlerle ilgili plan ve projelerini anlattigi sunumun ardindan Bakan Kasapoglu’yla bir araya geldi.

Bakan Kasapoglu, sohbet havasinda geçen bulusmada gençlerin merak ettigi konulara deginerek talep ve önerilerini dinledi. Ülkenin dört bir yanindaki gençlerle beraber olduklarini belirten Kasapoglu, "Olaganüstü projeler ve hayal dünyalari olan gençlerimizle beraberiz. Bugün Amasyali gençleri burada agirlamak ne güzel bir duygu” dedi.

Ayrica gençlerin spor yapma kültürünü edinmelerinin önemine deginen Bakan Kasapoglu, devlet olarak gereken kosullari ve altyapiyi hazirlamak için her türlü faaliyetin yürütüldügünü belirtti.

P rogram sonrasinda Bakan Kasapoglu ve Amasyali gençler, Istanbul Beyoglu Gençlik Merkezi’nin hazirlamis oldugu konseri dinledi.
Kaynak: İHA