Manisa'da Porselen Sanatla Can Buldu

TOKI 2 Kültür ve Sanat Merkezi Soguk Porselen Kursu ögrencilerinin hazirladigi eserler, Yunus Emre Millet Çarsisi’nda görücüye çikti.

Manisa'da Porselen Sanatla Can Buldu
Yunusemre Belediyesi TOKI 2 Kültür ve Sanat Merkezi Soguk Porselen Kursu ögrencilerinin eserlerinden olusan ‘Solmayan Çiçekler Sergisi Yunus Emre Millet Çarsisi’nda açildi. Serginin açilisina Manisa Valisi Yasar Karadeniz, Basin Ilan Kurumu Genel Müdürü Ridvan Duran, Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, Yunusemre Belediye Baskan Yardimcisi Ahmet Aksoy, Basin Ilan Kurumu Il Müdürü Idris Cirit, Yunusemre Halk Egitim Müdürü Aysen Oguz, birim müdürleri, kursiyerler ve çok sayida vatandas katildi.

Açilista davetlilere seslenen Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi, “Merkezimizde soguk porselen egitimi alan kursiyerlerimizin birbirinden güzel eserlerinin yer aldigi sergimizin açilisini gerçeklestirdik. Kursiyerlerimizin basarilari bizleri de çok mutlu ediyor. Solmayan Çiçekler Sergimize tüm vatandaslarimizi bekliyoruz” dedi.

Manisa Valisi Yasar Karadeniz de sergide yer alan birbirinden güzel eserlerin hanimlarin basarisini ortaya koydugunu ifade etti.

Vali Karadeniz, konusmasinda, “Kursiyerlerin el emegi göz nuru eserleri, isin ne kadar profesyonel sekilde yapildigini gösteriyor. Rengarenk, birbirinden güzel eserler bu sergide vatandaslarimizin begenisine sunuluyor. Etkinligin düzenlenmesinde ve bu kurslarin hayata geçmesinde büyük emegi bulunan Yunusemre Belediye Baskani Dr. Mehmet Çerçi’ye ve Yunusemre Halk Egitim Müdürlügümüze tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan açilis kurdelesi kesilirken; protokol üyeleri ve vatandaslar sergiyi gezdi. Kursiyerlerin eserleri vatandaslardan tam not aldi. Sergi, 14 Subat Pazartesi gününe kadar gezilebilecek, alisveris yapilabilecek.
Kaynak: İHA