Kircami Ve Kent Bütününü Ilgilendiren 1/100.000 Ölçekli Plan Onaylandi

Antalya Büyüksehir Belediyesi tarafindan hazirlanan Kircami de dahil Antalya kent bütününü ilgilendiren 1/100.000 ölçekli çevre düzeni plani Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan onaylandi. Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, Bakan Murat Kurum’a tesekkür ederek, "Antalya’miza hayirli olsun" dedi.

Kircami Ve Kent Bütününü Ilgilendiren 1/100.000 Ölçekli Plan Onaylandi
Antalya Büyüksehir Belediyesi Imar Sehircilik Dairesi Baskanligi teknik ekibi tarafindan hazirlanan Kircami de dahil Antalya’nin 19 ilçesini kapsayan 1/100.000 ölçekli çevre düzeni plani Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi’na sunulmustu. Planlama ve onay sürecini yakindan takip eden Antalya Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, geçtigimiz günlerde Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakani Murat Kurum’u ziyaret ederek, plan onay sürecini ve plan detaylarini görüsmüstü.

Bakana tesekkür

Ankara’dan beklenen mutlu haber geldi. Kircami de dahil Antalya kent bütününü ilgilendiren 1/100.000 ölçekli çevre düzeni plani Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanligi tarafindan onaylandi. Büyüksehir Belediye Baskani Muhittin Böcek, planin onaylanmasindan duydugu memnuniyeti dile getirerek, "Uzun yillardir yilan hikayesine dönen, bizzat takip ettigim ve mesai arkadaslarimin gece gündüz çalisarak tamamladigi Antalya’mizin Kircami de dahil 1/100.000 ölçekli çevre düzeni plani onaylandi. Sayin Bakanimiz Murat Kurum’a ve tüm emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Antalya’miza hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA