Keçiören Belediyesi'nden Egitime Spor Tesisi Destegi

Keçiören Belediyesi tarafindan ilçedeki Ögretmen Büsra Inan Imam Hatip Ortaokulu’na insa edilen isitma sistemine sahip kapali hali sahanin açilisi gerçeklestirildi.

Keçiören Belediyesi'nden Egitime Spor Tesisi Destegi
Keçiören Belediyesi tarafindan ilçedeki Ögretmen Büsra Inan Imam Hatip Ortaokulu’na insa edilen isitma sistemine sahip kapali hali saha açilisi Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok’un katilimiyla gerçeklestirildi.

Açilis öncesi yaptigi konusmada, egitime katki sunan ve sehit olan ögretmenlerin adini Keçiören’de yasatmaya devam edeceklerini söyleyen Baskan Altinok, “Okulumuzda ismi yasayan rahmetli Büsra Inan hocamiza Allah’tan rahmet diliyorum. Yakinda, Sehit Aybüke Yalçin ögretmenimizin adini da bir kütüphanemize verecegiz” dedi.

Konusmasinda ögrencilere hitaben bir dizi tavsiyelerde de bulunan Altinok sunlari söyledi:

“Ümidimiz, ikbalimiz ve istikbalimiz sizlersiniz. Bu ülkeyi siz yöneteceksiniz. Mimar, mühendis, hâkim, doktor, sanayici, hepsi sizlerden çikacak. Çok çalismamiz lazim. Tembel olmamamiz lazim. Basarili olanlar çalisanlar ve çaliskan olanlardir. Kitap okuyup dersimize çok çalisacagiz. Dürüstlükten ayrilmayacagiz ve yalan söylemeyecegiz. Milli ve manevi degerlerimizden vazgeçmeyecegiz. Sevgili peygamber efendimizi ve ülkemizin kurucusu büyük komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü iyi taniyip onlardin gösterdigi yoldan gitmeye gayret edecegiz ve söylenenleri yapacagiz.”

Keçiören Baglum bölgesine birçok yatirim yaptiklarini da aktaran Altinok konusmasini söyle sürdürdü:

“Insallah Baglum Stadimizi da restore edecegiz. Orada da spor alanlari olacak. Karakaya, Karsiyaka arasindaki bölgeye millet bahçesi yapiyoruz. Toplam 446 dönüm. Kafkas mahallemizde millet bahçemizden rahatlikla istifade edebilecek. Burasi Ankara’nin en cazip bölgelerinden biri haline gelecek. Kösrelik Mesire Alanimizi da açacagiz. Burada da çesitli su sporlari yapilabilecek. Bu çalismalarimizda bizlere destek veren Gençlik ve Spor Bakanimiz Mehmet Muharrem Kasapoglu, Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakanimiz Murat Kurum ve TOKI Baskanimiza tesekkür ediyoruz.”

Altinok, okul yüzme takimi kurulmasi için Okul Müdürü Ümit Demir’e teklifte de bulunarak, “Baglum’da bulunan Abdürrahim Karakoç Spor Tesisimizdeki yüzme havuzumuzdan istifade edelim. Istediginiz kadar çocugumuzla takim kuralim. Saglikli toplumun temeli spordur. Tesislerimiz Tüm branslarda çocuklarimizin hizmetinizdedir” ifadelerini kullandi.

Çocuklarin alkislarla karsilik verdigi yüzme takimi fikrinin ardindan Baskan Altinok ögrencilere bir de söz vererek onlar için Deniz Dünyasi, Teleferik, Estergon Kalesi ve Selale gezisi düzenleyeceklerini söyledi.



Kurdele kesim merasiminin yapildigi açilista üstü kapali hali saha ve spor tesisi ögrencilerin hizmetine sunuldu.
Kaynak: İHA