İstanbul'un kaynakları trollere akıtılıyor: Şablon mesajlarla imaj düzeltme çabası
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yapılmayan hizmetler nedeniyle bozulan imajını sosyal medya üzerinden düzeltmeye çalışıyor. Hazırlanan bir metin, troll hesaplardan yüzlerce kez paylaşılarak belediyeye ve Ekrem İmamoğlu'na övgüler sıralanıyor.


Mesajlarda sadece ülke isimlerinin değiştiği görülürken, İBB'nin vatandaşa hizmet için kullanması gereken kaynakları böyle bir algı çalışmasına yatırması tepki çekti.

AK PARTİ'Lİ DAĞ: KAYNAK ÇOCUKÇA İŞLERE AKTARILIYOR
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza Dağ, trollerin attığı tweetlerden oluşan bir videoyu paylaşarak 'Şablon mesajlar ile ne bozulan imaj düzelir ne de milletin sarsılan güveni tazelenir.' dedi.
Dağ, sözlerini şöyle sürdürdü:
'İstanbul'un ve İstanbulluların yaşanabilir bir şehirde ideal belediye hizmetlerini almaları için ayrılan kaynak, işte bu çocukça işlere aktarılıyor.'