Çarsamba Belediyesi'nden Ücretsiz Otopark Hizmeti

Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan, ilçedeki park yogunlugunun önünde geçmek adina Bati Yaka Abdullah Pasa Meydani Otoparki ve Dogu Yaka Katli Otoparkinin ücretsiz olarak vatandaslarin kullanimina sunulacagini açikladi.

Çarsamba Belediyesi'nden Ücretsiz Otopark Hizmeti
Çarsamba Belediyesi ilçede bulunan 2 büyük otoparki, ilçedeki park yogunlugunun önüne geçmek ve vatandaslarin otoparklari daha aktif kullanabilmelerini saglamak adina ücretsiz hale getiriyor. Çarsamba Belediye Baskani Halit Dogan’in yaptigi açiklamaya göre Bati Yaka Abdullah Pasa Meydani Otoparki ve Dogu Yaka Katli Otoparki, 9 Subat Çarsamba gününden itibaren vatandaslarin kullanimina ücretsiz olarak sunuluyor.

Otoparklar ücretsiz oluyor

Konuya dair açiklamalarda bulunan Baskan Halit Dogan, “Vatandaslarimizin daha iyi hizmete ulasabilmesi ve sehrimizdeki park sorunun önüne geçebilmek adina bundan sonra otoparklarimizi ücretsiz olarak kullanima sunuyoruz. Çarsamba’miz araç yogunlugunun fazla oldugu bir ilçe. Biz de bu unsuru gözeterek ilçe merkezimizdeki park yogunlugunun önüne geçebilmek adina belediyemize ait Bati Yaka Abdullah Pasa Meydani Otoparki ve Dogu Yaka Katli Otoparkini ücretsiz yapiyoruz. Göreve geldigimizde ilçemizde bulunan parkomatlari kaldirmis, böylelikle yol üzeri ücretli otopark uygulamasi dönemini sona erdirmistik. Insallah bu yeni uygulamamiz da sehrimiz için güzel olacaktir. Önceligimiz hemsehrilerimizin magdur olmamasi, daha iyi bir hizmetten faydalanabilmesi. Bu kapsamda ücretsiz otopark uygulamamiz ilçemiz ve hemsehrilerimiz için hayirli olsun” dedi.



“Önceligimiz hemsehrilerimize hizmet”

Çarsamba’da tüm vatandaslarimiza en iyi hizmeti götürmek en büyük önceligimiz diyen Belediye Baskani Halit Dogan, “Ilçemizde önceligimiz hemsehrilerimize en iyi hizmeti saglamak. Bu dogrultuda sosyal belediyecilik anlaminda, yillarca ilçemizde ücretli devam eden otoparklarimizi, ücretsiz olarak hemsehrilerimizin hizmetine sunduk. Biz Çarsamba Belediyesi olarak hemsehrilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA