Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik Karla Mücadeleden Yüz Akiyla Çikti'

Canik Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü personelleriyle aksam yemegi programinda bir araya gelen Baskan Ibrahim Sandikçi, ilçede 15 gün boyunca devam eden kar temizleme çalismasindan hep birlikte yüz akiyla çiktiklarini söyledi.

Baskan Sandikçi Açiklamasi 'Canik Karla Mücadeleden Yüz Akiyla Çikti'
Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, ilçede 15 gün boyunca devam eden kar temizleme çalismasinda görev yapan Fen Isleri Müdürlügü personelleriyle aksam yemegi programinda bir araya geldi. Canik Mese Tesisleri’nde gerçeklesen programa Canik Belediye Baskan Yardimcilari Yusuf Sancak, Muzaffer Emuce ve Ali Altunsoy da katildi.

Canik Belediyesi Fen Isleri Müdürü Hamza Abdurrahmanoglu, ilçede ekip olarak karla mücadele yaptiklari 15 günlük süre boyunca kendilerine verdikleri desteklerden dolayi Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi’ya ve Baskan Yardimcisi Muzaffer Emuce’ye plaket takdiminde bulundu. Kar temizleme çalismasindan hep birlikte yüz akiyla çiktiklarini ifade eden Baskan Ibrahim Sandikçi, kendisine plaket takdim eden Fen Isleri Müdürü Hamza Abdurrahmanoglu’na tesekkür etti.

Baskan Yardimcisi Emuce tesekkür etti

Canik Belediye Baskan Yardimcilari Yusuf Sancak ve Ali Altunsoy’un da katildigi programda konusma yapan Baskan Yardimcisi Muzaffer Emuce, kendisine verilen bu plaketten memnuniyet duydugunu dile getirerek tüm birim çalisanlarina tesekkür etti. Baskan Yardimcisi Muzaffer Emuce, “Geçen sene de bu sürecin benzerini yasamistik; fakat bu sene kis daha çetin geçti. Sahada görüp sahit oldugumuz çalismalariniz bizleri çok onurlandirdi ve mutlu etti. Destegini bizden esirgemeyen ve sahada hep yanimizda olan Sayin Belediye Baskanimiza huzurlarinizda tekrar tesekkür ediyorum. Kendileri kirsalindan merkezine kadar ilçenin her noktasinda bizimle beraberdi” dedi.



“Hiçbir vatandasimizi magdur etmedik”

Insanlari magdur etmeden ekip olarak süreci iyi bir sekilde yönettiklerini ifade eden Canik Belediye Baskani Ibrahim Sandikçi, karla mücadele eden tüm birim çalisanlarina tesekkür etti. Baskan Ibrahim Sandikçi, “Hiçbir arkadasimizin basina bir kaza gelmeden ve hiçbir vatandasimizi magdur etmeden ekip arkadaslarimiz gecesini gündüzüne katarak 15 gün boyunca ciddi sekilde karla mücadele etti. Arkadaslarimiz kapasitesinin üzerinde gayret sarf etti. Onlarin gayretli çalismalari sonucu yüzümüzün akiyla bu isin içinden çiktik” diye konustu.



Baskan Sandikçi, Büyüksehir Belediye Baskani’na tesekkür etti

Canik’in diger ilçelere göre çok daha fazla kar aldigini belirten Baskan Ibrahim Sandikçi, Büyüksehir Belediye Baskani Mustafa Demir’e karla mücadelede kendilerine verdigi desteklerden dolayi tesekkür etti. “Kamyonlarla kar tasidik” diyen Baskan Sandikçi, “Böyle bir hizmeti daha önce Canik’te kimse görmedi. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Mustafa Demir beye çok tesekkür ediyorum. Ilçemizden desteklerini hiç esirgemediler. Tüm imkanlarini ilçe halkimiz için seferber ettiler” seklinde konustu.

Canik Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü personellerinin karla mücadele sirasinda yasadiklari hatira ve duygularini dile getirmesinin ardindan program son buldu.
Kaynak: İHA