Baskan Islek'ten Lise Diplomasini Alan Engelli Kiza Üniversite Egitim Masraflarini Karsilama Sözü

Korkuteli Belediye Baskani Ömer Niyazi Islek, bedensel engelli Zühre Çelik ile bir araya geldi. Lise diplomasini alan Zühre Çelik’i tebrik eden Baskan Islek, “Artik hedefimizde üniversite var” dedi.

Baskan Islek'ten Lise Diplomasini Alan Engelli Kiza Üniversite Egitim Masraflarini Karsilama Sözü
Liseyi disaridan okuyan ve Yelten’de yasayan bedensel engelli Zühre Çelik’in Ömer Islek’i makaminda ziyaret edecegim demesi üzerine Belediye Baskani Ömer Niyazi Islek, Zühre Çelik’e sürpriz yaparak evine gitti. Ailesi tarafindan karsilanan Islek, Zühre Çelik’i basarisindan dolayi tebrik etti.

Artik lise bitti sirada üniversite var diyen Ömer Islek, Zühre Çelik’in üniversite okumasi için tavsiyelerde bulunarak, okul masraflarinin karsilanacagini söyledi.

Ziyaret dolayisi ile mutlu oldugunu belirten Zühre Çelik, "Ben sizi ziyaret edecektim siz beni ziyaret ettiniz çok memnun oldum” dedi.

Ziyaret sonunda Baskan Islek, Çelik’in diplomasi ile hatira fotografi da çektirdi.

Baskan Islek, daha sonra Yelten Dallar Ilk ve Ortaokulunu ziyaret etti. Ziyarette okul yönetimi tarafindan karsilanan Islek, okulun istek ve taleplerini dinledi. Okulun 3’üncü sinif ögrencisi Mustafa Bugdayci ile sohbet eden Baskan Islek, kendisinin hayali olan ve gidemedigi Pilotluk meslegi ile ilgili olarak Mustafa Bugdayci’yi Istanbul’a Siha’larin üretim merkezine gönderme sözü verdi.
Kaynak: İHA