Marmaris'teki Yanginda Restoran Kullanilmaz Hale Geldi

Mugla’nin Marmaris ilçesine bagli Sögüt Mahallesi’nde sabaha karsi çikan yangin restorani kullanilamaz hale getirdi. Çok sayida itfaiye ve emniyet biriminin olay yerine sevk edildigi yanginda 1 milyon liralik zarar olustugu ögrenildi.

Marmaris'teki Yanginda Restoran Kullanilmaz Hale Geldi


Edinilen bilgiye göre, Marmaris’ e 40 kilometre mesafedeki kirsal Sögüt Mahallesi’nde 5 yildir faaliyet gösteren restoran sabaha karsi çikan yangin ile kullanilamaz hale geldi. Restoranda çikan yangini fark eden komsularin itfaiye ve isyeri sahibini aramasi üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri alevleri kontrol ederek söndürdü. Çikan yanginda can kaybi ya da yaralanma olmazken, restoran malzemeleri, demirbaslar ve birçok elektronik esyanin tamamen yandigini bilgisi edinildi. Itfaiye ve Jandarma ekipleri yangin ile ilgili genis sorusturma baslatti.

Restoran sahiplerinden Süleyman Korkmaz yanginla ilgili olarak yaptigi açiklamada "Biz uyuyorduk, komsularimiz dumanin kokusu ile uyanmis bizim yerin yandigini görmüs, bizi aradilar. Itfaiyeyi aradilar ama onlar gelene kadar içindeki her sey yanip bitmisti. Alevlerden dolayi hiçbir seyimizi kurtaramadik tüm birikimimiz burasiydi zararimiz en az 1 Milyon lira" dedi.

Kaynak: İHA