Denizli'de 484 Farkli Adreste Denetim Yapildi

Denizli Il Emniyet Müdürlügü ekipleri, yapmis oldugu ev, is yeri ve apart denetimlerinde 484 farkli adreste denetim ve operasyon gerçeklestirdi. Kumar operasyonlarinda 7 kisiye idari para cezasi, fuhus olaylarinda ise 5 kisiye ‘Fuhusa Tesvik Aracilik veya Zorlama’ suçundan adli islem uygulandi.

Denizli'de 484 Farkli Adreste Denetim Yapildi


Denizli Il Emniyet Müdürlügü Asayis Sube Müdürlügü Ahlak Büro Amirligi ekipleri, 31 Ocak ile 6 Subat 2022 tarihleri arasinda ev, is yeri ve apart denetimlerinde 484 farkli adreste denetim ve operasyon gerçeklestirildi.

Denetimlerde 906 kisinin GBT’si ve HES kodu kontrol edildi. Kumar operasyonlarinda bir adreste kumar oynayan 7 kisiye 12 bin 733 TL idari yaptirim uygulanirken, 2 kisiye ise “Kumar Oynanmasina Yer ve Imkan Saglama” suçundan adli islem yapildi. 2 Farkli adreste meydana gelen fuhus olaylarinda, 5 kisiye “Fuhusa Tesvik Aracilik veya Zorlama” suçundan adli islem yapildi.

2 apart yetkilisine 40 bin 177 TL idari para cezasi

Ayrica, Kimlik Bildirme Kanunu kapsaminda, geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapilan kontrol ve denetimler neticesinde 5 ayri adreste bulunan toplam 75 apart dairesi kontrol edilerek, 2 apart yetkilisine 40 bin 177 TL idari para cezasi uygulandi.
Kaynak: İHA