Bir Sporcunun En Zor Anlari
Kayakla Atlama sporcusu Erzurumlu Fatih Arda Ipcioglu, Çin’de düzenlenen Pekin Kis Olimpiyatlarinda normal tepe 1.turunda final bileti alamayinca duygu dolu anlar yasadi. Paylastigi videoda kendisini destekleyen herkese tesekkür eden Ipcioglu, 11 Subat’ta büyük tepe elemelerinde mücadele edecek.

Paylastigi videoda zaman zaman gözleri dolan Ipcioglu, kendisini destekleyenlere tesekkür ederek, “Bizi desteklediginiz için tesekkür ediyorum. Buralara gelmek kolay olmadi. Olimpiyatlarda atlayis gerçeklestirdik. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalisiyoruz burada, güzel bir atlayisti. Kendim ve ülkem adina gururluyum ve mutluyum. Önümüzde büyük tepede eleme yarisi ve daha sonra final etabi var. Herkese tesekkür ederim” açiklamalarindan bulundu.
Ipcioglu’nun paylasimina kisa sürede binlerce begeni gelirken yüzlerce kisi “sana güveniyoruz” ve “basaracagina inancimiz tam” gibi yorumlarda bulundu.
