Ardahan Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi Seçimine Dogru

Ardahan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi (ESOB), 2022 kongresinde baskan adayi oldugunu açiklayan Ugur Dasdemir, basinla bir araya geldi.

Ardahan Esnaf Ve Sanatkarlar Odasi Seçimine Dogru
Dasdemir, düzenledigi basin toplantisinda, ‘ESOB Gençtir, Gençlik Yönetmeli’ temasiyla yola çiktiklarini söyleyerek, ’’Ardahan esnafi için önemli projelerimiz var. Vaat etmeye degil, hizmet üretmeye geliyoruz. Ardahan esnafi sahipsizdir. Koltuk için degil, hizmet için ESOB Baskanligina talibiz’’ dedi.

Ardahan esnafinin hakkinin korunmadigini, mal ve hizmet alimlarinin disaridan yapildigini açiklayan ESOB Baskan adayi Ugur Dasdemir, ’’Kurumlar tüm ihtiyaçlarini disaridan gideriyor. Sarp Sinir Kapisi yaya trafigine açik, ancak Iki tane sinir kapisi olan Ardahan’in sinir kapilarinin kapali olmasi esnaf için çok büyük talihsizliktir. Iki tane kapimiz var, Gümrük Müdürlügü’nün Kars’ta olmasi yetkililerin beceriksizliginden kaynaklanmaktadir. Biz Ardahan esnafina sahip çikacagiz. Kurum ihalelerini Ardahan esnafi alacak, temel amacimiz Ardahan esnafinin kazanmasi için gayret gösterecegiz” ifadesini kullandi.
Kaynak: İHA