Antalya'da Ailesinin Para Vermemesi Üzerine Bunalima Girdigi Iddia Edilen Genç, Intihara Kalkisti

Antalya’da ailesinin para vermemesi üzerine bunalima girdigi iddia edilen genç, balkon demirine ve boynuna bagladigi iple eylemde bulundu. Elinde satir bulunan sahis 3 saatin sonunda, polisin babasindan alip posetle verdigi 400 TL ile eyleminden vazgeçti.

Antalya'da Ailesinin Para Vermemesi Üzerine Bunalima Girdigi Iddia Edilen Genç, Intihara Kalkisti
Edinilen bilgiye göre, olay, ögle saatlerinde Muratpasa ilçesi Sedir Mahallesi 728 Sokak üzerindeki 3 katli bir apartmanin birinci katinda meydana geldi. Kisa süre önce askerden gelen Y.D.(21)ailesinden iddiaya göre ihtiyaçlari için para istedi. Olumsuz yanit alan Y.D, ailesini evden disari çikardiktan sonra, kapiyi kilitledi ve balkona çikti. Y.D, üstü çiplak sekilde boynuna bagladigi ipin bir ucunu da balkon demirine bagladi. Y.D’yi o sekilde görenler durumu 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirdi. Ihbarla bölgeye çok sayida polisin yani sira, tedbir amaçli saglik ve itfaiye ekibi sevk edildi. Balkon demirine oturan ve zaman eline aldigi biçak ve satirla korku dolu anlar yasatan Y.D’nin eylemini vatandaslar da endiseli gözlerle izledi. Polisin bir saatlik çalismasina ragmen Y.D’nin eyleminden vazgeçmemesi üzerine bölgeye özel harekat ekipleri sevk edildi. Sokak araç ve yaya girisine kapatildi. Zaman zaman daireye girip çikan ve üsüyen Y.D’nin üzerine önce kazak, daha sonra mont giydigi görüldü.

Polis ekipleri aileden aldiklari bir miktar parayi Y.D’yi ikna etmek için kullandi. Miktari az bulan Y.D, 400 TL karsiliginda eylemine son verdi. Y.D, balkondan iple sarkittigi posetle parayi aldi ve kapiyi açti. Y.D. ifadesine basvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.
Kaynak: İHA