Kamyonet Karsi Seritte Isikta Bekleyen Otomobile Çarpti

Sakarya’nin Karasu ilçesi D650 karayolunda sürücüsünün kontrolünden çikan kamyonet önce refüje daha sonrasinda ise karsi seritte isikta bekleyen otomobile çarpti. Otomobil sürücüsünün yaralandigi kaza ani güvenlik kamerasina yansidi.

Kamyonet Karsi Seritte Isikta Bekleyen Otomobile Çarpti
Kaza, sabah saatlerinde Karasu-Adapazari D650 karayolu Tuzla Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karasu istikametine dogru ilerlemekte olan I.B. idaresindeki 14 FM 189 plakali kamyonet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi neticesinde kontrolden çikti. Savrulan kamyonet önce refüje daha sonrasinda ise karsi seritte kirmizi isikta beklemekte olan S.G. idaresindeki 34 AGH 653 plakali otomobile çarpti.

Kazanin haber verilmesi üzerine bölgeye saglik ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada yaralanan otomobil sürücüsü S.G., olay yerinde yapilan ilk müdahalesinin ardindan Karasu Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Sürücünün saglik durumunun iyi oldugu ögrenilirken, konu ile ilgili inceleme baslatildi.

Öte yandan, kaza ani güvenlik kamerasinca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde; Karasu istikametine dogru seyir halinde olan kamyonetin kontrolden çikarak savrulmasi ve daha sonrasinda karsi seritte kirmizi isikta bekleyen otomobile çarpmasi yer aliyor.
Kaynak: İHA