Dügün Degil Meydan Muharebesi Açiklamasi 24 Yarali

Sakarya’nin Erenler ilçesinde bulunan dügün salonunda baslayan kavga daha sonrasinda adeta meydan muharebesine dönüstü. Kavgada, yaralanan 14 kisi hastaneye kaldirilirken yaklasik 10 kisiye de olay yerindeki ambulanslarda müdahale edildi. Taraflar bölgeye sevk edilen polis ekiplerince ayrildi.

Dügün Degil Meydan Muharebesi Açiklamasi 24 Yarali
Kavga, Tabakhane Mahallesi Yunus Emre Caddesi Yunus Emre Dirilis Meydani’nda bulunan bir dügün salonunda yasandi. Iddiaya göre, S.K. ile S.Ö.’nün nisaninda kavga çikartan iki kisi ayni tartismayi çiftin dügün sonunda da çikartti. Tartisma yerini kavgaya birakinca ortalik bir anda adeta savas alanina döndü. Sandalyelerin havada uçustugu kavga dügün salonun disina tasti.

Olayin haber verilmesi üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekiplerince taraflar güçlükle sakinlestirildi. Olay yerini adeta abluka altina alan Sakarya Il Emniyet Müdürlügüne bagli polis ekipleri konunun daha fazla büyümesini önledi. Çikan kavgada yaklasik 24 kisi yaralandi. 14 kisi hastaneye kaldirilarak tedavi altina alinirken, 10 kisi ise olay yerindeki ambulanslarda tedavi edildi.

Öte yandan, bir davetli ise dügün sirasinda çekilen halay sonrasinda çikan kavga anini anbean cep telefonu ile kaydetti.

Sosyal medyada paylasilan görüntülerde; eglence ile baslayan dügünün kavga ile sonlandigi görüldü.

Taraflari birbirlerine girdigi, sandalye ve masalarin uçustugu anlar görüntülere yansidi.

Taraflarin bölgeden uzaklastirilmasinin ardindan davetliler dügün salonundan çikartildi. Gelin ve damat ise olaylarin yatistirilmasinin ardindan polis otosu ile bölgeden uzaklastirildi. Gelin ve damadin durumlarinin iyi oldugu ögrenilirken, konu ile ilgili genis çapli inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA