Aladag Kardan Adam Senligi Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Adana’nin Aladag ilçesinde düzenlenen Kardan Adam Senligi renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlige katilan vatandaslar hem aileleriyle güzel dakikalar geçirdi, hem de gönüllerince eglendi. Mangal keyfi yapanlar, posetle kayanlar ve konteynirlarda ates yakip türkü söyleyenler dikkatlerden kaçmadi.

Aladag Kardan Adam Senligi Renkli Görüntülere Sahne Oldu


Adana’nin Aladag ilçesinde bu yil Kardan Adam Senligi’nin 4’üncüsü düzenlendi.

Aladag Belediyesi tarafindan Aladag Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlige AK Parti Adana milletvekilleri Abdullah Dogru, Ahmet Zenbilci, AK Parti Gençlik Teskilatlari ve yüzlerce vatandas katildi.

Etkinlige katilan vatandaslar karda doga manzarasinin keyfini çikarirken konteynirlarda atesler yakildi, türküler söylendi. Bazi vatandaslar karda mangal keyfi yaparken, bazilari da posetle kaymanin tadini çikardi. Etkinlikte bir konusma yapan Aladag Belediye Baskani Mustafa Akgedik, “Bu muhtesem etkinlikte bizleri yalniz birakmayan tüm hemserilerimize, kolluk kuvvetlerimize, saglik ekiplerine, personelimize, esnaflarimiza sonsuz tesekkür ederiz” dedi.

AK Parti Adana Milletvekili Abdullah Dogru’da renkli bir etkinlik oldugunu belirterek “Kiymetli hemserilerimizle bir araya gelerek önce hasbihâl ettik, ardindan karin tadini çikardik. Düzenledigi etkinlik ile vatandaslarimizla eglenceli bir platformda bulusmamizi saglayan Belediye Baskanimiz Mustafa Akgedik’i kutluyorum” diyerek emegi geçenlere tesekkür etti.

Öte yandan gün boyu süren etkinlikte vatandaslar doyasiya karda eglencenin ve doganin keyfini çikardi.
Kaynak: İHA