Develi Belediyesi'nden Isçi Maaslarina Yüzde 41 Zam

Develi Belediyesi ile Hizmet Is Sendikasi arasinda isçi maaslari için ek protokol imzaladi.

Develi Belediyesi'nden Isçi Maaslarina Yüzde 41 Zam
Mustafa Aksu Kültür Merkezinde gerçeklesen törene Belediye Baskani Mehmet Cabbar, Hizmet-Is Sendikasi Kayseri Sube Baskani Serhat Çelik, belediye ve sendika yetkilileri ile isçiler katildi.

Sözlesmenin 1 yili kapsadigini belirten Sendika Baskani Serhat Çelik; “Imzaladigimiz ek protokol ile isçilerimiz ve sendika temsilcileri olarak masadan mutlu ayrildik. Yaptigimiz bu sözlesme ile üyelerimizin aylik kazançlarina yüzde 41 oraninda çok iyi bir zam yapilarak emeklerinin karsiliginda çok ciddi bir iyilestirme yapildi. Belediye baskanimiza çalisanlara göstermis oldugu hassasiyetinden dolayi isçilerimiz ve sendikamiz adina çok tesekkür ediyorum. Toplu is sözlesmemizin üyelerimize ve belediyemize hayirli ugurlu olmasini diliyorum” dedi.

Develi Belediyesi’nin bir aile oldugunu ve ailenin en önemli fertlerinin de emekçiler oldugunu belirten Baskan Cabbar ise; “Belediyemiz bünyesindeki isçilerimiz Develi’de özverili bir sekilde çalisiyorlar emeklerinin karsiliklarini tam manada hem karsilayabilmek hem de daha fazlasini vermek için yüzde 41 oraninda bir zam karari alarak en düsük bekar isçi maasi 5 bin 170 TL olarak belirledik. Bizim amacimiz çalisanimizi mutlu etmek ve içinde bulundugumuz kosullar içerisinde Develi Belediyesi olarak en iyi rakami vererek isçilerimiz memnun etmek vardi. Develi’de yaptigimiz hizmetlerimizde en ufak bir aksamanin olmamasi adina tüm çalisanlarimizin bugüne kadar verdigi emeklerden dolayi çok tesekkür ediyor, bundan sonraki çalismalarinda da basarilar diliyorum. Imzaladigimiz isçi maaslarindaki ek protokolün her iki tarafa da hayirli olmasini dilerim” dedi.

Imza töreni sonrasinda Develi Belediyesi isçileri, Baskan Cabbar’a açiklanan zam orani için tesekkür ettiler.
Kaynak: İHA