Bagcilar'a Misafirlige Gitti, 30 Dakika Içerisinde Araci Soyuldu

Bagcilar’da oturan arkadasina misafirlige giden kisinin aracinin camini kiran hirsizlar, elektronik aksami çalarak kayiplar karisti. Araçtan yaklasik 10 bin TL’lik malzemenin çalindigi ögrenilirken, hirsizlik ani güvenlik kamerasina yansidi.

Bagcilar'a Misafirlige Gitti, 30 Dakika Içerisinde Araci Soyuldu
Olay, geçtigimiz günlerde Bagcilar Kirazli Mahallesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, arkadasina misafirlige giden Rüzgar Topçu, aracini park ederek arkadasinin evine çikti. Bu sirada araca yanasan hirsizlar, aracin camini kirarak içerisindeki elektronik aksami çalarak kayiplara karisti. Aracina geri gelen Topçu, aracinin camlarinin kirildigini ve elektrik aksaninin çalindigini fark etti. Yaklasik 10 bin TL’lik malzemenin çalindigi ögrenilirken, hirsizlik ani apartmanin güvenlik kamerasi tarafindan kaydedildi.

“Ben hirsizla karsilasabilirdim bana zarar verebilirdi”

Yasananlari anlatan Rüzgar Topçu, “Bagcilar Kirazli Mahallesi’ndeydim misafirlige gitmistim. 10 saniye içerisinde gerçeklesen bir durum. Birisi beni aradi arabamin caminin kirildigini söyledi.

Ben 5 dakika erken insem belki hirsizla burun buruna gelecegim. Küçük meblaglar için insanlarin cani sikiliyor. Bende ilk defa oraya misafirlige gittim. Basima böyle bir sey geldi. Ama sürekli oluyormus orada bu tarz konular. Ben hirsizla karsilasabilirdim bana zarar verebilirdi durduk yere basimiz yanacakti yani gidip çalissinlar” dedi.

Kaynak: İHA