Salihli Kizilay'da Cüneyt Musal Güven Tazeledi

Türkiye Kizilay Dernegi Salihli Subesi’nin seçimli olagan genel kuruluna tek liste ile katilan mevcut baskan Ahmet Cüneyt Musal yeniden seçilip güven tazeledi.

Salihli Kizilay'da Cüneyt Musal Güven Tazeledi
Türkiye Kizilay Dernegi Salihli Subesi, 2022 yili genel kurulunu Salihli Ticaret ve Sanayi Odasi Sardes Konferans Salonu’nda gerçeklestirdi. Saygi durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsinin okunmasiyla baslayan genel kurulun divan baskanligini Salihli Kunduraci, Saraçlar ve Tabaklar Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Celil Senal yapti. Genel kurulda tek liste ile gidilen seçimde oylarin tamamini alan Ahmet Cüneyt Musal, yeniden Türkiye Kizilay Dernegi Salihli Subesinin baskani seçildi. Gündem maddelerinin tek tek görüsülüp karara baglandigi genel kurulda konusan Musal “Türkiye Kizilay Dernegi Salihli Subesi olarak ihtiyaç sahiplerinin umudu olduk, bundan sonrada olmaya devam edecegiz” dedi.

Baskan Musal, ayrica 3 yilda yapilan çalismalar hakkinda bilgiler verdi.

Ahmet Cüneyt Musal baskanligindaki Türkiye Kizilay Dernegi Salihli Sube Yönetimi Mehmet Kocabiyik, Ugur Ibrahim Özçelik, Bayram Altas, Ayfer Kayhan, Ali Kuzucu ve Ali Riza Ünveren’den olusurken, sube denetçiligine ise Nuri Dalma ve Leyla Gökdemir getirildi.

Genel kurulda genel merkez delegesi olarak ise Mehmet Kocabiyik, Ugur Ibrahim Özçelik ve Bayram Altas seçildi.

Olagan genel kurula Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Ibrahim Yüksel, Ak Parti Salihli Ilçe Baskani Selçuk Dinç, Türk Kizilay Manisa Sube Baskani Selman Keresteci ile çevre ilçe baskanlari ve Kizilay üyeleri katildi.

Kaynak: İHA