6 Oy Farkla Baskan Seçildi, Gözyaslarina Hakim Olamadi

Manisa’nin Salihli ilçesindeki Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Olagan Genel Kurulunda mevcut baskan Murat Makasçi güven tazeleyerek 5. kez baskan seçildi. 6 oy farkla baskan seçilen Makasçi, seçimlerin sonrasinda yaptigi konusmada gözyaslarini tutamadi.

6 Oy Farkla Baskan Seçildi, Gözyaslarina Hakim Olamadi
Manisa’nin Salihli ilçesinde 842 üyesi bulunan Esnaf ve Sanatkarlar Odasi 5. Olagan Genel Kurulunu gerçeklestirildi.

Kongrede baskanlik için mevcut baskan Murat Makasçi ile Yildirim Yilmaz ve Emre Demir yaristi. Gündem maddelerinin tek tek görüsülüp karara baglanmasinin ardindan gidilen seçimlerde kullanilan 641 oyun 264’ünü alan Murat Makasçi, yeniden oda baskani seçildi. 7 oyun geçersiz sayildigi seçimde Emre Demir 258, Yildirim Yilmaz ise 112 oy aldi.

5’inci kez oda baskanligina seçilen Murat Makasçi “Esnaf ve sanatkarimiz için genel kurulumuz hayirli ugurlu olsun. Sonuç hepimize hayirli olsun. Oda üyesi esnaflarimiza daha kaliteli hizmeti sunmak için çalismalarimiza bundan sonra devam edecegiz” dedi.

Makasçi seçimlerin sonrasinda yaptigi konusmada gözyaslarini tutamadi.

Murat Makasçi Baskanligi’ndaki Salihli Esnaf ve Sanatkarlar Odasi yönetimi Rifat Gülmez, Ali Ödek, Kadriye Altin, Mürteza Yalçin, Çaglar Tofur ve Ali Güler’den olusurken, denetim kurulu ise Özgür Asici, Emrah Çapraz ve Tamer Alaca’dan olustu.
Kaynak: İHA