Dezavantajli Çocuklar Mobil Gençlik Merkeziyle Gönüllerince Eglendi
Gençlik ve Spor Bakanliginca desteklenen, Batman Gençlik Merkezince yürütülen "Merkezim her yerde" projesi kapsaminda Kozluk Gençlik Merkezinde kirsal kesimlerde okuyan ve gençlik merkezine ulasamayan çocuklar, sportif faaliyetlerle gönüllerince eglendi.

Kozluk Gençlik Merkezi Müdürü Abdülbasit Alagas, gençlik merkezine ulasamayan çocuklari gençlik merkezi ile tanistirip onlari sportif faaliyetlerle bulusturmak istediklerini söyledi.
Haftada bir gün gençlik merkezini tanitmak amaciyla merkezden uzak köylerde tanitim yaptiklarini belirten Alagas, “Bugün de Yukari Aliçli Ortaokuluna misafir olduk. Buradaki amacimiz gençlik merkezlerimizi tanitmak. Onlari eglendirmek. Bir nebze de olsa o ders stresinden kurtarmak onlara biraz moral motivasyon saglamaktir” dedi.
Gönüllülerle eglenen ve gençlik merkezini ilk defa taniyan ortaokul ögrencisi Meryem Baysan, gençlik merkezinde bulunan gönüllü ekiple çesitli oyunlar oynayarak çok eglendiklerini ifade etti.
Baysan, “Bugün gençlik merkezi okulumuza geldi ve bizi çok eglendirdi. Onlara tesekkür ederiz. Onlar sayesinde gençlik merkezini tanidik” diye konustu.
Ortaokul ögrencisi Zeynep Baysan ise çok eglendiklerini aktararak, “Bizi çok eglendirdiler. Onlara tesekkür ediyoruz. Bu sayede eglenmis olduk. Parkurda çok güzel oyunlar oynadik. Basketbol, okçuluk oynadik” seklinde konustu.
