Lüks Sokak Markasi, Ukrayna'daki Satislarini Askiya Aldi

Lüks sokak markasi Bonesmen, Ukrayna’da yasanan savas nedeniyle aktif olan satislarini durdurduklarini açikladi. Bonesmen, bölgede yasananlar nedeniyle birçok sektörün de olumsuz etkilendigini belirtti.

Lüks Sokak Markasi, Ukrayna'daki Satislarini Askiya Aldi
Rusya’nin Ukrayna’ya yönelik baslattigi askeri operasyon, faaliyet gösteren hazir giyim magazalarini da etkiledi. Yerli ve ithal olmak üzere birçok marka, ülkede bulunan magazalarini güvenlik nedeniyle kapatti. Sevkiyatlarin durmasi sebebi ile sektör, bu durumdan olumsuz etkilendi. Ülke genelinde birçok online magazasi bulunan Bonesmen de satislarini geçici süreyle durdurduklarini, önümüzdeki dönemde yeni magaza açilislarina iliskin planlarini da askiya aldiklarini bildirdi.

2023’de üç magazaya ulasma plani vardi

Ülkede online olarak faaliyetlerine yeni baslayan Bonesmen, 2023 yilina kadar Kiev, Odessa ve Lviv sehirlerinde üç aktif magazaya ulasmayi planliyordu. Rusya’nin hiz kesmeden operasyonlarina devam etmesi sebebiyle online satislarini da durdurmak zorunda kalan Bonesmen, fiziki olarak magazalasma planini da askiya almak zorunda olduklarini ifade etti.

Güvenligin ve sartlarin elverisli oldugu zaman tekrar Ukrayna’da satislarina devam edeceklerini açiklayan Bonesmen, savasi hiçbir sekilde desteklemediklerini ve tamamen baristan yana olduklarini, bir an önce barisin saglanip ülkede refahin saglanmasini dilediklerini iletti. Lüks marka, savas karsiti paylasimlarini da @bonesmen Instagram ve Facebook hesaplarindan paylasti.
Kaynak: İHA