Durakta Durmayan Otobüsün Önüne Atladi, Az Kalsin Canindan Oluyordu

Fatih’te bir otobüs sürücüsü, duraktaki yolculari almadan geçerken, vatandaslardan biri kendini otobüsün önüne atti. Umursamaz sürücü aracin önündeki yolcuya aldiris etmeden gaza basmaya devam etti. Olay ani vatandasin cep telefonu kamerasina saniye saniye yansidi.

Olay, dün aksam saatlerinde Fatih Eminönü Iskelesi duraginda meydana geldi. Iddiaya göre, bir süre önce is yerinden çikip duraga gelen Ekrem Karagüdekoglu, BN1 (Halkali-Eminönü) arasi sefer yapan otobüsü beklemeye basladi.

Bir süre sonra otobüsün duraga gelmeden cadde üzerinde devam ettigi gören Karagüdekoglu, kirmizi isikta duran otobüsün önüne atlayarak durdurmak istedi. Umursamaz otobüs soförü önce yolcuyu uyarip daha sonra araci üstüne sürmeye basladi.

Otobüsün üstüne geldigini fark eden vatandas otobüsün camina vurarak tekrar durdurmak istedi. Bunun üzerine caminin çatladigi gören sürücü arabayi durdurarak Ekrem Karagüdekoglu’nun üstüne yürümeye basladi.

Çevrede bulunan kisiler tarafindan yatistirilan kavgaya ihbar üzerine polis ekipleri geldi. Durumu polis ekiplerine bildiren taraflar birbirlerinden sikayetçi oldu.

Olay ani cep telefonu kamerasina yansidi

Cep telefonu kamerasina yansiyan görüntülerde, Ekrem Karagüdekoglu’nun otobüsün önüne atladigi daha sonra otobüs sürücüsünün onu sözlü olarak uyarmasinin hemen ardindan otobüsü Karagüdekoglu’nun üstüne sürdügü görülüyor.

Imamoglu’na isyan etti

Basina gelen olaydan dolayi Istanbul Büyüksehir Belediyesi Baskani Ekrem Imamoglu’na isyan eden Karagüdekoglu, “Ekrem Imamoglu’na güvendim, inandim her seyin güzel olacagini düsünerek oy verdim. Ama sayin baskan istirham ediyorum. Otobüs sürücüleri bizim üzerimize araç sürsünler diye size oy vermedim” dedi.



“Otobüsün soförü ’git kime sikayet edersen et’ dedi”

Korku dolu anlari anlatan Ekrem Karagüdekoglu, “Her aksam burada BN1 Halkali-Eminönü hattini bekliyoruz. Otobüslerin yüzde 95’i burada duruyor. Ama bazilari bu duragi tanimiyor, bu durakta durmak islerine gelmiyor. Daha önce de böyle bir kaza olmustu. Otobüs soförü üzerimize yürümüstü. Yine bir sey degismedi bu sefer de otobüs soförü beni ezmeye çalisti. Gittim ifademi de verdim. Otobüs soförü beni almadi. Ben de gittim kirmizi isigi firsat bildim önüne atladim. Isik yesile döndügünde gitmek istedi. Ben de beni almazsan gidemezsin dedim. Otobüsün soförü de ’git kime sikayet edersen et’ dedi.

Daha sonra otobüsü sürünce ben de can havli ile iki kere dirsegimle cama vurmak zorunda kaldim. Camda çatlak oldu. Ikimiz de ifade verdik” seklinde konustu.

Kaynak: İHA