Ankara'da Anne Ve 2 Çocugu Dogalgazdan Zehirlenerek Öldü

Ankara’nin Keçiören ilçesinde 3 katli apartmanin 2’inci katinda ikamet eden anne ve iki çocugu dogalgazdan zehirlenerek yasamini yitirirdi. Gazdan etkilenen bir kisinin ise hastanede tedavisi devam ettigi ögrenildi.

Ankara'da Anne Ve 2 Çocugu Dogalgazdan Zehirlenerek Öldü
Olay, gece saatlerinde Ankara’nin Keçiören ilçesi Güçlükaya Mahallesi Eleskirt Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Eleskirt Sokak’taki 3 katli Emek Apartmani’nda ikamet eden Ibrahim I. dogalgaz zehirlenmesinden dolayi Diskapi Yildirim Beyazit Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne basvurdu. Ibrahim I., polis ekiplerine ifade verirken, dogalgazdan zehirlendigini ama kaçagin kendi evinden olmadigini söyledi.

Polis ekipleri durumu hemen apartman yöneticisine bildirerek apartmani bosaltmasini ve Baskent Dogalgaz ekiplerine haber vermesi gerektigini söyledi.

Olay yerine polis, saglik, itfaiye ve Baskent Dogalgaz ekipleri sevk edildi. Apartman bosaltilirken, Baskent Dogalgaz ekipleri yaptiklari çalismalarda kaçagin Döndü Batmaz’in (34) evinden geldigini tespit etti. Dairenin kapisini uzun süre çalan ve açan olmayinca da itfaiye ekipleri eve girdi. Ekipler eve girdiklerinde Döndü Batmaz ile çocuklari Özkan Batmaz (11) ve Umut Batmaz’i (5) evde hareketsiz halde buldu. Saglik ekipleri, yaptiklari ilk kontrolde anne Batmaz ile iki çocugunun hayatini kaybettigini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri de evde çalisma yapti. Ilk belirlemelere göre anne ve çocuklarin dogal gaz kaçagindan zehirlendikleri ögrenildi. Anne ve çocuklarin cenazeleri otopsi yapilmak üzere Adli Tip Kurumu’na kaldirildi. Polisin sorusturmasi devam ediyor.

Anne ve çocuklar 3 gün önce Ankara’ya tasinmis

Ayrica Anne Batmaz, 2 çocugunu da alarak 3 gün önce Sivas’tan Ankara’ya tasindigi, evinde sadece 2 koltuk ile bir kilim oldugu ögrenildi. Dogalgazdan zehirlenen Ibrahim I.’nin ise durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Kaynak: İHA