Kizini Ve Torunlarini Almak Için Giden Çifte Kursun Yagmuru Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali

Ankara’da bir çift, kizini ve torunlarini almak için gittikleri eski damatlarinin evinde silahli saldiriya ugradi. Kursunlarin hedefi olan anne hayatini kaybederken baba yaralandi, olayla ilgili 2 gözaltina alindi.

Kizini Ve Torunlarini Almak Için Giden Çifte Kursun Yagmuru Açiklamasi 1 Ölü, 1 Yarali
Edinilen bilgiye göre, Pursaklar ilçesinde Esin Dogan ve Süleyman Dogan çifti kizlari Dilan Dogan’i ve torunlarini almak için kizinin eski esi Mustafa Ö.’nün evine geldi. Dilan Dogan’i zorla tuttugu iddia edilen Mustafa Ö.’nün evinin önüne gelen Dogan çifti, kizini ve torunlarini istemesi üzerine tartisma çikti. Tartismanin büyümesiyle Mustafa Ö. ve Sadan Ö.’nün pompali tüfeginden çikan kursunlar Dogan çiftine isabet etti. Olay yerinde yere yigilan Dogan çifti için mahalle sakinlerinin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayida polis ve saglik ekibi sevk edildi. Olay yerinde Esin Dogan’a yapilan müdahalelere ragmen hayatini kaybederken Süleyman Dogan tedavisi için hastaneye kaldirildi.

2 kisi gözaltinda

Bölgeye gelen polis ekiplerinin çalismalari ile olaya karistiklari düsünülen Mustafa Ö. ve Sadan Ö. gözaltina alindi. Olaya iliskin sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA