Kocasinan'in Basarili Ögrencileri Erciyes Gezisi Ile Ödüllendiriliyor

Kocasinan Belediyesi, kurumlar arasi isbirligiyle ‘Kocasinan Okullari Zirvede Bulusuyor Projesi’ kapsaminda ilçe genelinde basarili olan liseli ögrencileri, Erciyes gezisi ile ödüllendiriyor. Kocasinan Belediyesi olarak hayatin her alaninda yer aldiklarini vurgulayan Kocasinan Belediye Baskani Ahmet Çolakbayrakdar, “Gelecegin teminati evlatlarimiz, bizim istikbalimiz ve gurur kaynagimizdir” dedi.

Kocasinan'in Basarili Ögrencileri Erciyes Gezisi Ile Ödüllendiriliyor
Kocasinan Belediyesi olarak egitime ve ögretime hassasiyetle destek verdiklerine dikkat çeken Baskan Çolakbayrakdar, “Öncelikle tüm ögrencilerimizi tebrik ediyor, basarilarinin devamini diliyorum. Rabbim çocuklarimizin geleceklerini aydinlik etsin. Bütün gayretimiz, çocuklarimizin gelecegi içindir. Çocuklarimiza daha güzel yarinlar birakmak için yogun gayret gösteriyoruz. Kocasinan Belediyesi olarak bugüne kadar egitim için hiçbir fedakarliktan kaçinmadan tüm imkanlarimizi seferber ettik. Bundan sonra da egitim-ögretime destegi artirarak devam ettirecegiz. Kocasinan Belediyesi olarak, ülkemizin gelecegi olan gençlerimiz ve çocuklarimiz için yatirimlarimiz devam edecektir. Gelecegin teminati evlatlarimiz, gençlerimiz; bizim istikbalimiz ve gurur kaynagimizdir. Bu vesileyle ‘Kocasinan Okullari Zirvede Bulusuyor’ Projesinin ögrenciler arasinda faydali bir yarisa dönüserek, basari oraninin yükselmesine katki saglayacak” ifadelerini kullandi.

Gezi ile ilgili Baskan Çolakbayrakdar’a tesekkür eden ögrenciler ise Erciyes’te kayak yapmanin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.



Öte yandan Kocasinan Belediyesi, ‘Kocasinan Okullari Zirvede Bulusuyor’ Projesi kapsaminda okullarinda basarili olan ögrencileri, Türkiye’nin ve dünyanin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Erciyes gezisi ile ödüllendiriyor. Kocasinan Belediyesi, Kayseri Gençlik ve Spor Il Müdürlügü, Kayseri Erciyes A.S. ve Kocasinan Ilçe Milli Egitim Müdürlügü isbirligi ile ‘Kocasinan Okullari Zirvede Bulusuyor’ Projesi kapsaminda basarili olan liseli ögrenciler, Erciyes’te karin keyfini çikariyor. Ilçe Milli Egitim Müdürlügü’nün belirledigi her okuldan basarili olan 10 ögrenci olmak üzere toplam 100 kisiden olusan ilk kafile Erciyes’te karin keyfini çikardi. Ilçe genelinde basarili ögrencilere yönelik olarak düzenlenen ve hava sartlarinin el verdigi günlerde devam edecek olan Erciyes gezisiyle ögrencilerin daha basarili olmalarina katki saglanmasi hedefleniyor.
Kaynak: İHA