Erdek'te 'Aramiza Hos Geldin Bebek' Ziyaretleri Devam Ediyor

Balikesir Valiligi tarafindan yürütülen “Aramiza Hos Geldin Bebek” projesi ile yeni dogan bebeklerin evlerinde ziyaret edilmesine devam ediliyor.

Erdek'te 'Aramiza Hos Geldin Bebek' Ziyaretleri Devam Ediyor
Erdek Kaymakami Abdullah Atakan Atasoy ve esi Özge Atasoy birlikte, Balikesir Valiligi tarafindan yürütülen ‘Aramiza Hos Geldin Bebek’ projesi kapsaminda, yeni dogan Berat Idris bebegi ve ailesini Erdek’teki evinde ziyaret etti.

Kaymakam Atasoy ziyarette yaptigi konusmada “Bizler aile kültürüne çok önem veren büyük bir medeniyetin fertleriyiz. Balikesir Valiligi tarafindan yürütülen ‘Aramiza Hos Geldin Bebek’ projesi kapsaminda amacimiz, ailelerin sevinçlerine ortak oluyoruz. Ortak duygu ve sorumluluk ile Devletimizin bizlere sundugu imkânlar dogrultusunda iyi günde de kötü günde de halkimizin yaninda olmaya devam edecegiz. Aramiza yeni katilan Berat Idris’e saglikli, mutlu, huzurlu ve basarilarla dolu bir yasam diliyorum.” diyerek sözlerine ekledi.

Kaymakam Atasoy ve esi Özge Atasoy, daha sonra Erdek SYDV yararlanan ihtiyaç sahibi bir aileyi ziyaret etti.

Erdek Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi’ndan (SYDV) yararlanan ve hastalikla mücadele eden aileye gerçeklesen ziyarette, ihtiyaçlari bizzat Kaymakam Atasoy tarafindan teslim edildi.

Kaymakam, Atasoy, ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanlarinda olduklarini ve olmaya devam edeceklerini açikladi.

Kaynak: İHA